Nevet váltott a Gearbox Publishing

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 9.
  • Biznisz
Link másolása
A közelmúlt adásvételének nem képezte részét a Gearbox kiadói ága, ami így az Embracer égisze alatt maradva most nevet változtatott. Elméletileg ez nem hoz változást a működésükbe.

Az Embracer Group megítélése az elmúlt egy év alatt igen komoly mélyrepülésben volt, és valószínűleg nem fogják tudni visszaszerezni az elvesztett renomét. Elméletileg sem drasztikus leépítésekre, sem pedig stúdiók bezárására már nem kell számítanunk, mivel a Gearbox Entertainment eladását követően a svéd ernyővállalat bejelentette, hogy végeztek a cégcsoport átszervezésével.

A 2021-ben felvásárolt Perfect World 2022-ben vette fel a Gearbox Publishing nevet, ami a Gearbox addigi kiadói ágával olvadt egybe. A Gearbox Entertainment eladásánál a kiadói ág úgy, ahogy van az Embracer kezében maradt, olyan IP-kkal együtt, mint a Neverwinter, a Have a Nice Death és a Remnant-játékok.

Most pedig újabb névváltozást jelentettek be, a Gearbox Publishing innentől Arc Games néven folytatja tevékenységét, ami vélhetőleg semmiben sem változik az eddigiekhez képest. Április 10-én tartják a Triple-i Initiative livestreamet, ahol többek között a kiadó 2025-ös felhozatalát mutatja majd be, de érkezik majd egy új Hyper Light Breaker trailer is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...