The Walking Dead: Saints & Sinners

Kiadó: Skydance Interactive, Fejlesztő:
VR-es Walking Dead játék.
Értékelés: Nincs még értékelve

Íme, a PlayStation Plus decemberi felhozatala

Ismét három játékkal ajándékozza meg a PlayStation Plus előfizetőit a Sony. Csili-vili páncélú harcosok, jóval komorabb hangulatú páncélburkok és komolytalan LEGO-gonosztevők várnak decemberben.

Frissítve: Lebuktak a PS Plus novemberi játékai

A francia Dealabs megint gyorsabb volt, mint a hivatalos bejelentés, és miután mostanában rendre eltalálják, milyen játékok alkotják majd az aktuális havi PlayStation Plus-kínálatot, valószínűleg most is hihetünk nekik.

Ezt láttuk az Oculus Gaming Showcase-en

Az Oculus megtartotta első önálló játékbemutatóját, amelyen egy tucat alkotás is részt vett. Az biztos, hogy lesz okunk az elkövetkező időben is felcsatolni a VR-headsetet, és van cím, ami már mától játszható.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héten egy kisebb levegővételhez enged minket az őszi szezon a játékmegjelenések terén, de csak azért, hogy azután október végétől egészen november végéig nagyobbnál nagyobb címekkel bombázza a pénztárcáinkat.

Ez történt a tegnapi Facebook Connect-eseményen

Tegnap nem csak a Sony, hanem a Facebook is megtartotta a maga kis online rendezvényét, amely alatt rengeteg VR-játékkal kapcsolatos bejelentést kaptunk, valamint hivatalosan is bemutatkozott az Oculus Quest 2.
  • Írta: Baloo
  • 0 komment

The Walking Dead: Saints & Sinners - PS VR-on is

Nem kell bánkódnia már annak a PlayStation-játékosnak, aki PC-s VR-eszközök hiányában eddig nem tudta kipróbálni a The Walking Dead: Saints & Sinnerst. A zombis játék tegnap PlayStation VR-on is megjelent.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet sem tömték éppen tele megjelenésekkel a kiadók és fejlesztőcégek, de azért így is akad majd néhány finomság, amire érdemes lehet odafigyelni a következő napokban.

Ilyen élesben a The Walking Dead: Saints & Sinners

Néhány nappal ezelőtt megérkezett a Oculust Riftre készülő The Walking Dead: Saints & Sinners előzetese, ma pedig több mint 8 percen át követhetjük a túlélőjátéték menetét.

Traileren a The Walking Dead: Saints & Sinners

Filmes kedvcsinálót kapott az Oculus Riftre érkező The Walking Dead: Saints & Sinners, amely változatos (és egy zombiapokalipszishez mérten kellően brutális) harcrendszerrel, illetve komoly morális döntési helyzetekkel várja a játékosokat.

VR-játék készül a The Walking Dead alapján

Nem telhet el úgy hét, hogy ne érkezne újabb hír egy újabb The Walking Dead-játékról. És így van ez most is! A Skydance Interactive és a Skybound Entertainment jóvoltából hamarosan befut a The Walking Dead: Saints & Sinners.