Frissítve: Lebuktak a PS Plus novemberi játékai

A francia Dealabs megint gyorsabb volt, mint a hivatalos bejelentés, és miután mostanában rendre eltalálják, milyen játékok alkotják majd az aktuális havi PlayStation Plus-kínálatot, valószínűleg most is hihetünk nekik.

Közeledik az október vége, lassan időszerű, hogy a Sony lerántsa a leplet a PlayStation Plus novemberi kínálatáról. Azonban ahogy az elmúlt hónapokban lenni szokott, a francia Dealabs ismét beelőzött mindenkit. A hivatalos megerősítésig azért érdemes fenntartásokkal kezelni a mostani információkat, de a korábbi tapasztalatokra támaszkodva nem lennénk meglepődve, ha megint bejönne a tippje.

A novemberi játékok állítólag a következők lesznek: Knockout City (PS5 / PS4), The Walking Dead: Saints and Sinners (PS VR), First Class Trouble (PS5 / PS4), Kingdom of Amalur: Re-Reckoning (PS4).

Érdekesség, hogy a Sony korábban már beharangozta, hogy a novemberi PlayStation Plus-felhozatal három PlayStation VR-játékot is tartalmazni fog, ugyanis így szeretnék majd megünnepelni a VR-szemüveg ötödik születésnapját. A francia Dealabs viszont egyelőre csak egy VR-játékról rántotta le a leplet.

A hivatalos bejelentésre talán a ma este esedékes State of Playen kerül sor.

Update! A Sony megerősítette, hogy november 2-től valóban a Knockout City, a First Class Trouble és a Kingdom of Amalur: Re-Reckoning lesz a PlayStation Plus-előfizetők jussa. Ezenkívül a három PS VR-játékról is lehullott a lepel: a The Walking Dead: Saints & Sinners mellé megkapjuk a The Persistance-t és az Until You Fallt is.

9 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!