Paper Beast

PlayStation 4

Kiadó: Pixel Reef, Fejlesztő: Pixel Reef
Az Another World alkotójának felfedezőjátéka.
Értékelés: Nincs még értékelve

Paper Beast - hamarosan VR sem kell hozzá

A Pixel Reef origamivilága egy hónap múlva teljesen kisimul, legalábbis nem kell majd hozzá VR-eszköz, mert hagyományos képernyőn is játszhatóvá válik. Egyelőre a PC-s változathoz van dátumunk.
  • Írta: gorien
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban sem maradunk újdonságok nélkül, igaz, ezúttal inkább a független fejlesztésű játékok kapják a főszerepet. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

Megvan a PC-s Paper Beast dátuma

Egy hónapja tudjuk, hogy a Paper Beast nem marad PlayStation VR-exkluzív, mert a PC-s eszközökre is ellátogat. Most már azt is tudjuk, hogy mikor - már nincs is olyan messze!

PC-re is megjelenik a Paper Beast

Nem tartott sokáig a Paper Beast PlayStation VR-exkluzivitása, ugyanis ma érkezett a jó hír, hogy hamarosan a PC-s VR-eszközökre is elérhető lesz Eric Chahi virtuális origamivilága.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre visszatérünk a Half-Life világába az Alyxszel, egymást zúzhatjuk a Bleeding Edge-ben, vagy túlélhetünk a Resident Evil: Resistance-ben. A különlegesebb játékok kedvelőit a héten például a Paper Beast várja.

Még márciusban megjelenik a Paper Beast

Már nem kell sokat várnunk Eric Chahi legújabb játékára, amit kizárólag a PlayStation VR-tulajdonosok élvezhetnek majd. A Paper Beast még ebben a hónapban elrajtol majd.

Paper Beast - késnek a papírszörnyek

Az Another World és a From Dust készítőjének új játékáról ugyan kaptunk egy új előzetest, ám a játék idei rajtjáról sajnos le kell mondanunk, csak 2020-ban merülhetünk el a papíralapú ökoszisztéma rejtelmeiben.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Paper Beast - az Another World alkotójától

A francia Pixel Reef csapatát az az Eric Chahi alapította, aki a klasszikus kalandjátékot, az Another Worldöt tette le az asztalra. Az úriember új projektje egy felfedezésre kihegyezett anyag lesz Paper Beast címmel PS4-re.