GDC 2008: CryEngine 2 PS3-ra és Xbox 360-ra

Link másolása
A februári Game Developers Conference-en (GDC-n) a CryTek zárt ajtók mögött fogja bemutatni a CryEngine 2 Playstation 3-as és Xbox 360-as változatát.
A februári Game Developers Conference-en (GDC-n) a CryTek zárt ajtók mögött fogja bemutatni a CryEngine 2 Playstation 3-as és Xbox 360-as változatát.


A CryEngine 2 dübörög a PC-s Crysis alatt is, így beigazolódni látszik az a régi hír, miszerint konzolokra is portolják majd a játékot. Várjuk a fejleményeket, na meg persze az első mozgóképes anyagot a konzolos változatból!

Érdekel milyen lett a PC-s Crysis?
Olvasd el Chocho tesztjét itt, a GK-n!
20.
20.
csocsojoco
Ja és a PS3 XDR ramokat használ! Hallottál róla? A leggyorsabb jelenleg ami létezik. A sávszélességet persze még feljebb nyomhatták volna, hogy az se legyen visszatartó erő, de ne akarjunk sokat. Íg is kurva erős a gép (Ja és plusz Blu-Ray benne), minőségi és bukik rajta a SONY még jelenleg is, mivel olcsóbban adja mint az előállítási költsége!

Ezek után lehet az Intelnek és AMD-nek fórumozni, hogy ha akarnak nagyobb piaci részesedést vagy bővülést, akkor adják bőven veszteségesen a prockójukat, és mi szarér' hugyér' megvesszük majd!

SZerintem kiröhögnének minket! Ezért is díccséretes a SONY ezen kockázatos lépései, és szurkolok nekik, hogy ebből nagyon sokat szakítsanak mihamarabb!!!
19.
19.
csocsojoco
Sebestyén:

Mondassz jókat meg pár hülyeséget is....

A PS3 egy nagyon speciális proci, nem egyszerűen csak X darab magja van, hanem eleve főleg multimédiára, és főleg fizikai,stb. számításkora van kihegyezve..

Ezzel nem nagyon veszi fel a versenyt egy QUad-os négy magos CPU sem! Kettő már talán, de még az sem tuti!

Márészt a konzolok előnye, s egyben hátránya, hogy fix a hardver!

Ezáltl a lehető legjobban próbálják kihasználni. DE legalább úgy kell megírniuk, hogy az optimálisan fusson. Szóval ez nagyon sokáig előnye akár a PS3-nak is! Emellett HD videóból (1080) kettőt pakolhatsz fel osztott képernyőn HD TV-re, de láttam olyat is, hogy egyszerre 6-8 HD forrással bírkózott meg akadozás nélkül!

Tény hogy a videókártya erősen fejlődik PC-n és ez kompenzálja a grafikus megjelenítést erősen....node a fizikai és egyéb számításokban bőven nem veszi fel a versenyt egy PS3-mal szemben!

Amúgy a PS3 sincs még bőven kihasználva, de PC-nél asszem1-2 játék használja csak a 4 magot (8-at egy sem!!!!), meg pár Videóvágó szoftver + CAD! Oszt csá!

Ja és amennyiből megveszed azt a PC-t feleslegesen 2-szer 4 maggal (mert nincs játék és progi amely kihasználná), annyiból veszel 4 db. PS3-at! Azt én meg fogom, és "SLI-be" kötöm neked!!! :DDDD

Meglátjuk melyik a gyorsabb!!! Szerntem a PS3, de ez is felesleges lenne mint a te 8 magos hűtőszekrényhűtéses képzeletbeli PC-d rekordtranzisztorszámú medencehűtéses VGA-val tuningolva!

A PS3 ilyen áron,és ilyen bivaly tulajdonságokkal életképesebb !!!

18.
18.
PurpleRose
sebestyén is pc fan látszik rajta,17-es neked meg igazad van.....pl ps2-ön ashadow of the kolossus,pc-n else futna lol
15.
15.
DerMedve
ŐŐŐ a ps3 ereje, az alaktrészek feldolgozási, illetve kommunikációs sebességéből adódik....
14.
14.
Sebestyen
Mindig ez a 8 mag! Azért egy konzol is több mindenből áll mindt egy processzor már bocsi! Amúgy ha kell én összerakok neked 8 magos pc-t 2x 4 magos cpu val!

3 darab 8800 ultra val, és 8 gb rammal! hidd el ezek megverik teljesítményben a ps3 mat de kevesebb is! Eleve valami 7800 szerü vga van a ps3 alatt! meg 512 mb ram! evvel az erővel, az én 4 gb ramommal hogy kelhetne már versenyre egy ps3? amiben 512 van!? na ez a véleményem erről a cell processzórral való dobálózásotokról!
13.
13.
wargapityu
#12# LOL melyik high end gép vetekszik a ps3 8x3.2Ghz-ével? :)
12.
12.
Dcrysis02
Bezzeg a GTA IV exclusive X meg PS3-as lesz mi?Mer ha nem adják ki pc-re akkor tényleg nagyon nagy f***fejek dolgoznak a fenti körökben.
11.
11.
szocs08


Sajnos ezzel tényleg a konzolok fölé lőttek, úgyhogy ki kell hogy ábrándítsalak titeket. Egy mostani highend pc nagyobb teljesítményre képes mint egy konzol és még azokat is meg izzasztja. Nekem nics konzolom de a gépemen (meg jegyezném nem egy csúcs gép) lowon is be be szagattott néha a demo.
10.
10.
LnB
k_mark93

nem sokan vesznek 1-2 éves játékot, és 1-2 év mlva már budget kategóriába lesz a crysis is és úgy nem hozza be a fejlesztésre költött pénzt.



Senki nem fél attól, hogy butított engine-t kapunk?
9.
9.
t.roli
a crytech mondta az elején...
8.
8.
viceviktor
ki mondta hogy konzol nem bírná el? én azt halotam nem csak gamertv töül hanem máshol is hogy x360 és ps3 is egyaránt "elbirja"
7.
7.
Coala
Intel celeron 2.4Ghz, 1Gb DDR ram, nvidia 7600gs, medium 800*600 shadow meg anty alashing off stabil 50-60 fps... :) Nem kell hozzá nagy gőép sztem és még így is szép :) a jobbik gépem, dual core 1.8ghz 2gb drr II ram, nvidia 7950GTX Vmi szar ashrock hibrid alaplap :S ezen a gépwn maxon 1024be 70-80fps megvan stabilande van miko 100 és egy ilyen gépet 150-200 körül már kapsz szal nem is olyan vészes... Am jöjjön csak konzolra hagy toljam végig ott isD:
6.
6.
k_mark93
szerintem úgy is lessz pénzük ha nem adják ki konzolra mert eddig azért nem vették nagyon mer nem indul el "senkinek",de néhány év azt már mindenkinek lessz olyan pc-je ami már jól futtatja,és azok meg nem akarnak kimaradni a mókából,ezért megveszik.
5.
5.
Dr Kratos
Sztem is az lehet a bibi ,hogy ők valóban pc exluzívnak tervezték a crysis-t,csak hát paksi atomerőműve nem sok mindenkinek van ,és így kevés fogyott belőle ,kell mani ,tehát kidobják konzolra is !
4.
4.
Wask
Na ennek igazán örülök, igaz nem a Crysisnak, de ezzel a motorral még rengeteg isten játékot lehet majd irni:)
3.
3.
t.roli
annyira hülyék ezek. Emlékeztek amikor még aztmondták, egy konzol nem bírná el?

olyan pökhendiek voltak, annyira arrogánsak, h észrese vették ha maguk alattt vágták a fát, amikor még azt is kijelentették h a jövő gépeire van, a maikaon nem fut rendesen maxon. Mien őrűltek dolgoznak ott? Az tuti, többet a Crytechesek által készített játék nem kell nekem...
2.
2.
Glek
Fogadjunk hogy az lesz, amit te is mondtáll James, hogy nincs lóvé, szal nyomják konzolra, ott meg majd kaszálnak mint állat. :)
1.
1.
tjames
Jó lenne ha nem a Crysis-t portolnák, hanem valami újjal állnának elő. Persze mivel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, lehet hogy kénytelenek még pénzt kihozni belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...