Kipróbálható a WorldShift béta változata

  • Írta: Daks
  • 2008. február 12.
  • Hír
Link másolása
Kezdetét vette a harmadik évezred nagy háborúja - az internetről ugyanis már tölthető a bolgár Black Sea Studios új RTS-ének, a WorldShift-nek a bétája.
Kezdetét vette a harmadik évezred nagy háborúja - az internetről ugyanis már tölthető a bolgár Black Sea Studios új RTS-ének, a WorldShift-nek a bétája.

Ugrás a galériához

A Worldshift története szerint egy elképzelt jövőben a Shard Zero nevű misztikus fekete lyuk felégette a Föld felszínét, elpusztítva ezzel civilizációnkat. Az éppen ekkor az űrben tartózkodó nagyobb közösség később visszatért a porig rombolt bolygóra, hogy megpróbálják azt újra lakhatóvá tenni. Arra azonban nem számítottak, hogy a Shard Zero pusztítása után szörnyű betegség indult útjára. Az apokalipszis minden túlélője elkapta ezt a különleges, új fajta pestist, és az egészségesek ellen fordult. Ezer év telt el az ítéletnap óta, az emberiség azóta öt hatalmas metropoliszba zárkózva folyamatosan harcol egykori fajtársai ellen. Ebbe a háborúba csöppenhetünk bele ha rendelkezünk FilePlanet előfizetéssel, innen ugyanis már letölthető a WorldShift exkluzív béta változata, melyet az első 5000 játékos szabadon kipróbálhat.

WorldShift Béta letöltés:
FilePlanet
5.
5.
Optimus Prime
Hát csak beléptem a FilePlanet előfizetői közé és leszedtem a bétát. :)

Bétához képest elég sok minden van benne, single campaign (1 küldetés), DM, Co-op és practice multis játékok, nem kevés pályával. Mindhárom fajjal játszhatunk. Sajna az én gépemen nem olyan szép a grafika, mint a screenshotokon. :( Bár high beállításokkal is elég jól fut. Béta lévén se videók, se zene és a legtöbb hang is hiányzik még.

Részletesebben írok még a fórumba a játékról.
4.
4.
Glek
Huhh! Nah ennek aztán van grafikája! :)
3.
3.
dareal
nem vagyok nagy rts-es, de a design tetszik. este lehet leszedem, ha még lesz kulcs :)
2.
2.
LonGleY
Földi halandó inkább a végleges verzióhoz jusson majd hozzá!
1.
1.
Optimus Prime
Már épp gondoltam beküldöm, mint hír. :)

De lévén csak előfizetők élvezhetik a bétát, nem lenne nagy hír. Reméljük előbb-utóbb földi halandó is hozzájuthat a bétához. Nekem bejön ez a játék a poszt-apokaliptikus sztori miatt.



Egy kérdés: a bétákban többnyire csak a mulyiplayer mód van benne?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...