GDF 2008: Magyarországra jön az Epic elnöke

  • Írta: Daks
  • 2008. március 19.
  • Hír
Link másolása
A budapesti Game Developers Forumra a nemzetközi játékfejlesztés nem kisebb személyisége látogat el, mint az Epic Games elnöke, Mike Capps.
A budapesti Game Developers Forumra a nemzetközi játékfejlesztés nem kisebb személyisége látogat el, mint az Epic Games elnöke, Mike Capps.

Mike Capps magyaroszági előadásának fókuszában az Unreal motor jövője, illetve az Unreal Tournament és a Gears of War folytatásai állnak majd. A Game Developers Forum 2008 magyar és külföldi előadói (Electronic Arts, MS Game Studios, CryTek Hungary, Eidos Hungary, Stormregion...) olyan aktuális témákat vizsgálnak majd, mint a koncepció és vizuális tervezés, az ázsiai piacra való fejlesztés sajátosságai, a következő generációs művészeti tartalmak készítése, a mobiljátékok és az online játékmegoldások, a grafikai trendek, illetve a filmipar és a játékipar kapcsolata. Az idei Game Developers Forum 2008. május 17-én, szombaton lesz a Palace Cinemas MOM Park-ban, a látogatók kötelező regisztrációja március 3-án indult el a gdf-hu.com címen.
3.
3.
dodee
37vagyok,hidd el én is sok pénzt elköltök értelmetlenebb dolgokra,úgy értettem,hogy húzos,ha csak fejtágítós,dumálós,jópofizós,játék nuku parti akkor nem éri meg a 10rongyot:D
2.
2.
LnB
hát hogy húztos az nem vitás, de én (nem vagyok atomkocka) régebben sokkal többet el tudtam költeni egy 7végi buliba, de ez valahogy értelmesebb dolog sztem így 21éves fejjel :P bár nekem sajnos az angol tudás az akadály pedig én nem sajnálnám rá a pénzt, ha pedig Carmack is itt lenne akkor magasabb jegyár melett sem gondolkodnék egy percig sem :)
1.
1.
LnB
ez zárt fórum vagy bárki ellátogathat ha regisztrál? és belépő van vagy hogyan is zajlik ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...