Bezárnak a Sega Rally Revo fejlesztői?

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 9.
  • Pletyka
Link másolása
A CastAway, az Iron Lore, a Pseudo Interactive és a Stormfront után újabb stúdió zárja be kapuit. A pletykák szerint a Sega megszünteti egyik kirendeltségét.
A CastAway, az Iron Lore, a Pseudo Interactive és a Stormfront után újabb stúdió zárja be kapuit. A pletykák szerint a Sega megszünteti egyik kirendeltségét.



Az egyik volt-alkalmazott szerint a Sega bezárta a Sega Rally Revo fejlesztését is végző Racing Studio-t. A brit Solihull székhelyű csapat feloszlatását egyelőre nem erősítette meg a kiadó, mindenesetre szomorúak lennénk, ha valóban így alakulna a helyzet: a tavaly PC-re, PS3-ra, X360-ra és PSP-re megjelent újgenerációs Sega Rally például remek kis játék volt, apró hibái ellenére is - vártunk volna még egy folytatást!
10.
10.
Vendu
Ennek a játéknak az Arcade gépes változathoz semmi köze. Ott lehetett irányítani itt nem, a kamera nem követi az autót külső nézetben, úgyhogy az alapból használhatatlan. de ha valakinek bejön, hogy 30-al sem tud bevenni egy kanyart és az ellenfelek simán lekörözik az biztos élvezni fogja.
9.
9.
KisCsacsi
Én a Sega Rally Revo-nak a demóját néztem PC-n, nekem bejött,

semmi bajom nem volt az írányitással sőt, nagyon jókat lehet szórakozni vele. Pont az tetszik benne hogy nem olyan az irányitás mint a csodálatos NFS részekben. Kipróbáltam a Dirt-et is, nem tudom annak miben jobb az irámyitása, szerintem semmiben, annak sincs semmi köze a valósághoz, pedig ott illene kis valósághűség, mert az nem a játéktermi stílust képviseli mint a Sega Rally. Ráadásúl a Dirt minimum grafikával és felbontással is röhelyesen lassú, és akkor még finom voltam. Igaz, a Sega Rally Revo nem valósághú meg szimulátor, de nem is annak készült, a játéktermi hangulatot és érzést adja vissza, ebben pedig szerintem nagyon jó.

8.
8.
Mythic
Részemrol Xbox tehát Forza. Bár PS1-en volt GT2-s is. :) Na az kicsit más világ mint bármelyik csilli-villi NFS, bár még csillogásban is megeszi a Forza2 bármelyik NFS részt!
7.
7.
girgosz
gran tursimo barátaim, gran turismo, v estleg forza :P
6.
6.
Mythic
Carbon meg Pro Street irányítás brrr......... Nem próbáltam ezt a játékot sosem, de ha valakinek az EA NFS szériája mint írányíthatósági etalon, hát akkor nem tudom, de az illeto autót, esetleg egy sportosabb változatot nem vezetett még sosem, az aztán biztos. Ezeknek a játékoknak a béka valaga alatt van az irányíthatósága. Lehet játszani lehet veluk, bár szerintem nagyon szar játékok, de szerintem te nagyon megetted a reklámkampányokat. :)
5.
5.
bobby
5: azt te csak hiszed! konzolon szar... pc-n... qrva szar!!!!
4.
4.
Trishtan
Csak a pcs- verziónak iszonyat a kezelése. A többi gépen tökéletesen játszható...
3.
3.
bobby
meg amugy is! az irányítása... valami nagyon szar! ugy elcseszték, mint ... mint... mint a pimp my ride irányitását... ennek asz irányitásnak annyi a köze a sega ralllyhoz, mint forma 1 játékban a lövöldözés-.... szmeéletlen, hogy tudják elszurni egy ilyen szar irányitással... joo játék lett volna, ha az irányitás a carbonhoz, vagy a pro streethez vagy a motorstormhoz lhasonloo lett volna... a dirt az nekem is tetszik, de az irányitás ott is szar... de attól még a sega rally és a dirt is joo játék lett volna, ha foglalkoztak volna az irányitással... pedig a grafika, meg minden joo volt benne, kivéve az irányitást... 9 pontot kapott volna tőlem 4 helyett, ha az irányitás jobb lett volna... a legjobb az lettt volna, ha az irányitás olyan lenne mint a pro streetben...
2.
2.
MetalLord
Őszintén szólva nem érdekel, hogy bezárnak vagy nem, mert életmben nem játszottam a Sega Rally-val, és nem is nagyon tervezem, főleg mert nem annyira jókat hallottam róla...
1.
1.
Dr Kratos
Zárjanak is be,ez a Sega Rally 1 kalap szamóca volt !!!!!!4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...