Készülőben az új Fight Night

  • Írta: skiz0
  • 2008. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapi Doom 4 bejelentés után az EA ma szabadon jelentette be a egy másik sikeres frencsájz ugyancsak negyedik részét, méghozzá a Fight Night: Round 4-et.
A tegnapi Doom 4 bejelentés után az EA ma szabadon jelentette be a egy másik sikeres frencsájz ugyancsak negyedik részét, méghozzá a Fight Night Round 4-et.

Eddig mi joggal hittük azt, hogy a Fight Night frencsájzot leváltja a szintén jópofának ígérkező, kissé viccesebb stílusú FaceBreaker, de úgy látszik tévedtünk, hiszen 2009-ben újra ringbe szállhatunk - ezúttal már olyan boxlegendákkal, mint Mike Tyson, vagy Muhammad Ali. A játékról sajnos semmi látnivalót nem közöltek velünk a fejlesztők, viszont annyit már tudunk, hogy az előző résznél még realisztikusabb játékmenetet próbálnak összekovácsolni a srácok. Mindezt az új bunyóstílusokkal és ütésekkel, teljesen új és átgondolt játékmenettel, s egyben új fizikai motorral szeretnék elérni az EA Canada emberei. A bunyós gamma tehát jövőre datálható, kizárólag Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra.
15.
15.
terenceHill
Mikor lesz már verekedős vagy box játék pcre? nem hiszem el, hogy anyagi okok és a gép nem kellő sebessége miatt nem adják ki. na meg irányító is van jó pár embernek pchez is. pl. ott van az aki focizik pc-n. Régen ps1-2ön nyomtam a fnr1-2-3-mal, de konzolom csak azért volt, hogy boxoljak vagy verekedős játékkal játszak. ps3am és xbox360at is csak azért vennék, hogy bunyózak a haverokkal, de másért nem vennék. de ha lenne pcre is akkor nem kéne vennem.

Ha valaki tud erről valami valós infót, akkor szivesen meghallgatnám.
12.
12.
rafik
Ennél már csak az UFC 2009-et várom jobban!:)
11.
11.
titto
9.
9.
wildláma
én még életemben nem próbáltam ki. mindjárt nézek gameplayt youtube-on.
8.
8.
westZsolt
Naa skiz0 Zmeg megelőztél, énis bekűldtem a hírt :P A 3-nagyon bejőtt ezis tuti lessz a grafját a tőbbi bo-os gamma elsem éri :P
7.
7.
LACKA0670
a 3 is naon jó volt, ez még királyabb lesz :D
6.
6.
tjames
MI KAPÁSBÓL HÁRMAN VAGYUNK: MNORRIS, DAVEOUT, ÉS ÉN. MI BIZTOS VEVŐK LESZÜNK!!!!

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
5.
5.
skiz0
Nah, gondoltam hogy lesznek itt emberek, akik örülnek ennek.. :)
3.
3.
felegyi
3.
3.
tjames
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és mégegyszer WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZAAAAAZZZZ!!!!!!!

Erre MINDENKÉPP vevő leszek!!!!!!!!!!
2.
2.
pstomi
Madár :D :d NEKI NYUGDIJBA KÉNE MENNIE. UTOBBI PÁR MECCSEN AMIT CSINÁLT MEG AMIT NYILATKOZOTT ... . SE NEM EGY VILÁGBAJNOKHOZ NEM ILLIK, SE NEM EGY SPORTEMBERHEZ AMIT CSINÁLT.
1.
1.
Dr Kratos
ÖRÖM BODOGSÁG ! Imádtam a 3-at is ! Ali már a 3-ban is volt,de TYSON nem ez kafa ! Azért én el tudnék képzelni még 1-2 nagy nevet : LENOX LEWIS, KLICSKO Tesók, Tigris, Madár !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...