Niko akár Xbox 360-at is ölhet

  • Írta: dareal
  • 2008. június 4.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox 360 tulajdonosoknak javasolt, hogy ha a játékmenetben lassulást, fagyást tapasztalnának, akkor kezeljék óvatosan a játékot és töröljék a mentett állásokat.
Az Xbox 360 tulajdonosoknak javasolt, hogy ha a játékmenetben lassulást, fagyást tapasztalnának, akkor kezeljék óvatosan a játékot és töröljék a mentett állásokat.


Hogy miért? Ugyanis, ha az addig hibátlanul futó GTA 4 szemmel láthatóan lassulna, vagy gép lefagyna, a következő bekapcsolásnál már lehet, hogy semmi sem jelenik meg a képernyőn, a gép többé nem indul. A Rockstar Games és az Xbox 360-at gyártó Microsoft érdemben eddig még nem reagált a hibára. A Tech Radar kutakodásai szerint, a gépet az terheli túl, hogy a lemezről való töltögetés elkerülése érdekében a konzol túlságosan leterheli a cache memóriát, ez okozza a lassulást, melynek következő folyománya a konzol teljes tönkremenetele lehet. Jelen hiba a 60 GB-os winchesterrel szerelt Playstation 3 konzolt is érinti, bár erről a frontról még nem jelentettek végleg tönkrement gépet, míg Xbox 360 fronton már megjelentek a problémák, sajnos.
64.
64.
Jugernaut
Gyerekek..... Ez nagy hiba. Két napot játszottam a GTA 4-el.... Eleinte jó meg minden, De egyszer csak lassul. Mondom mi ez? Ki tolom a lemez tálcát, semmi, Elkezdem törölni a mentést, majd az eggyik percben fekete kép jobb alsó sarokban villogó led. Nah mondom ez jó most jött 3 ledről és rá 5 napra kanpec. Nah a vélemény az jobban kellet volna figyelni a készítőknek, Nem két napig tesztelni és alig játszani vele. Jónak jó játék, de ha ezen múlik ne vegyétek meg.... Maximum saját felelősségre. Ennyit tok hozzá szólni. Kössz hogy végig olvastátok. Ezt a segítségetekre írtam. Nagyon vigyázzatok vele. Jó 360-ást......
63.
63.
dzsiádzsó
A másik meg, hogy cache lehet cserélni, legalábbis pc-k esetén nem egy nagy ördöngösség, ráadásul az MS szerviz 1 7 alatt megküldi a gépeket, már havi goldot se kapsz ajándékba : ((, gondolom ezt azért könnyebb, és kevésbé költségesebb mint egy 3 led, szoval bulvár lap szintü kategoriába tartozik ez is, de tudjuk majd jön a 100x-ra is cáfolt blue-ray-es olvasos x : ))
61.
61.
Metal fiú
szerintem mindeki magára veszi :D
60.
60.
torppapa5
Szerintem nem kell ennyire túlreagálni a dolgot. Egy javítással biztos megoldják valahogy. De a GTA4 miatt ne idegesítsétek már légyszi a 360 tulajdonosokat. Akinek nem inge, nem veszi magára.
59.
59.
dzsiádzsó
metafenomÉN



Naliak



RE:

Xbox számos hütésmod van, a legegyszerübb egy külsö egységgel vizhütést belerakni, ez a legdrágább, legcsendesebb, és a garancia is megmarad ha profi csinálja : )

Áz ára a gáz, gyakorlatilag 30-50e ez a modszer egy arcade pack meg 46e, igy nem feltétlen éri meg...
56.
56.
ps3
*és ezeken a híreken lovagolnak...Majd ha valakinek kinyírja a boxát akkor írjon már köszönöm!!De jövőremár nem leszek itthon!!XDXDXDXDXbékesség emberek
55.
55.
ps3
Ezek amolyan feszéjező hírek!!!

Soakknak még valóság alapja sincs,nah nem védem a boxot,de azért ha valaki ennyi pénzt cvsenget érte úgyanúgy mint a ps3nál,ilyet nem csinálhat..jó persze volt rá példa de elenyésző...marketing akár játék szempontból akár box lehúzások....A legkönyebb az ha 1000 ből egyszer beüt egy piros led ha 100000ből egyszer beüt ez a vélhetően nagyrafújt hír is...BéK !
54.
54.
szutsroland
"Ami működik, az elromolhat! Ami elromolhat, az el is romlik!" - Murphy
52.
52.
metafenomÉN
57# Azok a hűtés módok amik nekem tetszenek gari vesztésel járnak és/vagy nagyon drágák.

It van egy amiről semmit nem tudok csak azt hogy nem jár garivesztésel de hogy menyire hangos menyira nem.

http://www.kentaurshop.hu/termek/1238/xbox+360+huto+hama
51.
51.
Naliak
Figyu Skaccok!

Van valami hatékonyabb vagy csendesebb hűtés X 360-ra. Engem nagyon idegesít a hangja.
50.
50.
dzsiádzsó
Nem tok mit mondani, az én 2 éve müködö idözitett bombámat is megsütötte, az x amugy is szar, de ez rátesz még egy lapáttal:



olvasófej gyilkos, pirosled, és most cache gyilkos egyre jobb...



Amugy nem tartom valoszinüleg, a cache erre készült, semmivel nem terheli jobban mint a legtöbb sokat töltö játék...
49.
49.
MictiaN
#49: nemtom, én így hallottam. :) (ill. olvastam, de már fogalmam sincs hol)

#50: én sem szedném le. én is úgy vagyok vele, hogy amennyibe kerül azt ki is fizetem, csak jelenjen meg.

de komolyan nézni sem merek gameplay videót. egyszer néztem, azóta sem. mer egyszerűen gyönyörű és.. ah.. annyira szomorú vagyok hogy még nincs PC-re. mondjuk sztem ahogy kijön nem lesz túl drága. a mass effect is fele annyi pc-re mint ahogy megjelent konzolra. így számítok a gta4-re is :)
47.
47.
kasy
Engem mocskosul elszomorít (vagy feldühít), hogy egy (perszer relatíve) drága gép megvétele után megveszek egy (dettó) drága játékot és ilyen előfordulhat.
46.
46.
Metal fiú
45.
45.
Binder
Sokan örülnénk a PC-s megjelenésnek. Én már több fórumon irigykedtem azokra akik játszhatnak vele. Most ezt a hirt olvasva, nem örülök hogy baj van vele Box-on, em vagyok kárörvendő. Én még nem láttam élőben. De nagyon szeretném. Amúgy az ilyen problémák miatt fejlesztik a gépeket. De mindenesetre idegesítő ha valaki ennyi pízt kiad, és baj va vele. gép játék egyaránt. A játékról is lehetett hallani hibákat. Telepítés, frissitési problémák...stb
44.
44.
Metal fiú
48 : nem szedném le ha nem megveném és nem számit menyi lesz majd Pc re akkor is megveszem
43.
43.
metafenomÉN
48# A doboz alatt ugyan az az elektronika az elitben a premiumban és az arcade ben csak a felszereltség más...

És én nem is halotam hogy valaki 3lednél kiemelte volna egyáltalán hogy arcade vagy premium így én prémiumos 3ledest nem hallotam :)

42.
42.
MictiaN
én úgy gondolom, hogy azok, amik tönkrementek valószínű nem xbox360 elite-ek voltak. én még nem is hallottam elite gépnél a 3 piros ledes hibát. most egy arcade vagy egy pro géptől nemtom mit várnak az emberek. nem véletlen olcsóbbak. aki meg azt hiszi, hogy minden PC-s letölti... no comment. én pl megveszem azt ami nagyon tetszik. és mégvmi. ha vki utálja a PC-t akkor gondolkozzon el, miről ír GK-ra.
41.
41.
Metal fiú
40.
40.
xboxparadise
Ha én moderátor lennék bobby Ip címét már bannolnám is.

Mindig csak fikázni tud.

És én nagyon is örülnék ha ez a játék ki jönne pc-re.
39.
39.
Metal fiú
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...