E3 2008: Microsoft sajtókonferencia élőben!

  • Írta: fojesz
  • 2008. július 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan megkezdődik a Microsoft konferenciája: remélhetőleg idén is számos izgalmas bejelentéssel várnak bennünket - az eseményről élőben tudósítunk.

Hamarosan megkezdődik a Microsoft konferenciája: remélhetőleg idén is számos izgalmas bejelentéssel várnak bennünket - az eseményről élőben tudósítunk.

21:05 - Így lett vége a Microsoft konferenciájának. Nem panaszkodhatunk, de egy Halo Blue bejelentés még belefért volna. Reméljük, élveztétek a közvetítést, holnap hasonló időben találkozunk a Sony és a Nintendo konferenciájánál.

21:00 - Wada megy, de egy szóra visszajön. Oh! Final Fantasy XIII X360-ra!!! A trailer után kiderül, hogy a játék együtt érkezik a PS3-as változattal.

20:54 - Az est utolsó vendége, Youchi Wada következik a Square Enixtől. A cégnek három játéka is megjelenik Xbox 360-ra: szeptember 2-án jön az Infinite Discovery, majd a The Last Remnant november 20-án (eleinte csak X360-ra) és a Star Ocean 4, valamikor jövő tavasszal.

20:49 - Köszöntsük Alex Rigopolust a Harmonixtől, Rock Band 2 bemutató következik, mely egy ideig Xbox 360-exkluzív lesz - megjelenése amúgy szeptemberben esedékes. Az új Guns 'n' Roses szám a játékban fog debütálni, de újdonság lesz az efféle játékok történelmében Bob Dylan és az AC/DC vendégszereplése is. További érdekesség, hogy a Rock Band összes játszható nótája elérhető lesz a folytatás tulajdonosainak, amennyiben rendelkeznek az első résszel - ez körülbelül 500 tracket jelent.

20:43 - Végre hivatalosan is bemutatkozik a Lips, a színpadra az Elite Beat Agents készítője, Keichi Yano lép. A SingStarhoz hasonló játék lehetővé teszi, hogy saját zenéinket is feltöltsük, amire utána énekelhetünk is.

20:39 - A játék bemutatása után, a Guitar Heróval kapcsolatban következik egy rövid eszmecsere: kiderült, hogy a Metallica következő CD-je DLC-ként is elérhető lesz a Guitar Hero III és IV tulajok számára, amint boltokba kerül a lemez.

20:30 - Bemutatásra kerül az új Scene It! játék, mely a Box Office Smash alcímet viseli és természetesen az Avatarokat is támogatja majd, elsőként a játékok közül.

20:25 - Shane Kim a színpadon. Új trailer következik a Banjo-Kazooie folytatásáról, illetve az új Viva Pinatáról - bejelentik, hogy az eredeti Banjo-Kazooie megjelenik az Xbox Live Arcade-on keresztül is.

20:16 - Az Avatarok a Live Party keretében cseveghetnek egymással, képeket oszthatnak meg és jókat szórakozhatnak - itt egy kissé lájtos PS Home-ra kell gondolni. Az Xbox Live Primetime egyfajta kvízműsor lesz az avatarok számára: elsőként az 1 vs. 100 kerül feldolgozásra. Lesznek persze új játékok is az Xbox Live-on: jön az Uno Rush, a Geometry Wars: Retro Evolved 2 (négyfős kooperatív móddal), a Galaga Legions (mely folytatás lesz), a Portal: Still Alive (X360-exkluzív epizód) és egy South Park játék is.

20:06 - Átvezető Don Mattricktől az Xbox Live-ról és sikereiről, majd színpadra lép John Schappert, az Xbox Live Services fejese, aki bejelenti az Avatarok érkezését - igen, a Mii-hez hasonló karakterekre kell gondolnunk!

20:00 - A hangulat hibátlan, de a demónak sajnos vége. CliffyB elárulta, hogy ötfős kooperatív mód is lesz a játékben, mely november 7-én fog megjelenni - úgy tűnik, a korábbi pletykák igaznak bizonyultak.

19:55 - "Fable 2 is done." Gyors leköszönés, jön az Epic a Gears of War 2 bemutatójával. Rövid, de hatásos trailer, CliffyB pedig játszani kezd. Eddig sosem látott pálya kerül bemutatásra néhány új csúnyasággal a főszerepben. Videók később jönnek, a látványt pedig nehéz leírni, de higgyetek nekünk meggyőző!

19:51 - Peter Molyneux és a Fable második része következik. Hatásos nyitómondat: "Fable 2 is finished." A játékot természetesen most is élőben mutatja be.

19:45 -  Jun Takeuchi, a Resident Evil 5 producere következik tolmácsa társaságában. Megerősítésre került a játék online játszható, kooperatív módja - afrikai kalandjaink során egy nő kíséri el hősünket. A játék megjelenése 2009. március 13-án várható Európában és Amerikában egyaránt!

19:42 - A befejezés előtt az úr bejelenti, hogy exkluzív tartalmakra számíthatnak a PC-s és X360-as játékosok.

19:35 - A szokásos önhájpoló bevezető után Fallout 3 teaser következik, a színpadra Tedd Howard lép, következik a játék bemutatója. Kisebb problémák adódtak a kontrollerrel, de ez nem akadály Howard barátunk előtt - a hiba megoldása után elkezd játszani, a szánk pedig tátva marad a döbbenettől. A látvány gyönyörű, az 50-es évekbeli zene pedig megadja az alaphangulatot.

19:31 - A show elkezdődött, a színpadon Don Mattrick beszél az Xbox 360 legnagyobb címeiről.

19:22 -  Percek vannak hátra a bemutató kezdetéig, tartsatok velünk! Kommentelni szabad.

53.
53.
jeti93
ha már megvették a FFXIII-at boxra megvehenék PC-re is :D akkor aztán igazi öröm lenne mindenhol
52.
52.
ACDC 4ever
hát az AC/DC az az alap, tudjátok
51.
51.
aliwake
bobby! ami elöször megy zene a Lips-ben

amit a fotelben ülö csaj is énekel

1.: Peter, Bjorn & John - Young Folks

amit viszont élőben az a szőke csaj is énekelt

2.:Duffy-merci



50.
50.
Pain
Heh kivánci vagyok hány lemezen adják ki xD Mert ugye a Blue Dragon is 4 lemez vagy mennyi! Bár régen az FF8 is 4 CD volt. A Square ezzel pedig csökkent a szememben!!! Bár ez az a játék aminek PSen nagyobb a hangulata, már csak a régi részek miatt is!!!!!
49.
49.
Aramisz93
FF XIII X360ra? Húúú hát nem hittem volna hogy ez a pillanat bekövetkezik. Nem 12 év Ps szereplés után itt az ideje hogy mások is részesülhessenek egy legendából. Amugy a South Park játékra kiváncsi leszek. Eddig egy normális South Park játék nem volt.
48.
48.
Batri
öhh izé.. o_O

átkerültem egy másik dimenzióba vagy miszösz? FF XIII xbox-ra? :O

hát akkor asszem a ps vásárlásnak lőttek xD
47.
47.
bobby
http://livewire.ign.com/2008/e3/index.html én ezen nézem... installálni kellett, meglett... elindult...

jobb alsó sarokban ott van h mennyinél tart hány óra, hány másodperc... és ott baloldalt mellette van! a tekerő! ne nagyon tekerj bele, mert 1 pixellel eltolod az kb 2 percet teker!
46.
46.
bobby
mikor lesz magyar időre pontosan, vagy kb a playstation konferencia???? azt is megnézem! ezek csodálatosak mind!
45.
45.
bobby
kár h mingyá vége... :(
43.
43.
Hangya5
mit össze kornyikáltXd de jó játéknak tűnik, házibuliba:D
42.
42.
bobby
háááát, ha el nem kapkodják akkor én is! :)
41.
41.
bobby
nem tudja vki h mi annak a számnak a címe ami a lips vagy melyik éneklős játékban megy LEGELŐSZÖR? mikor a csaj is énekelnikezd... annak mi a cime???
37.
37.
bobby
az a kamerás játék joo lehet...
37.
37.
watto
37.
37.
bobby
10:31nél kezdődik...
35.
35.
bobby
PONTOS FALLOUT! 10:36NAL MÁR MEGY!
35.
35.
bobby
41: MAJD AZT HOLNAP! :)
32.
32.
bobby
10:20 körül... vagy előtte
32.
32.
pinksheep
Bobby neked nem ms konferenciát kéne nézned XDD Te ps3 király.
32.
32.
StoryTeller
nálatok is szaggat ign? nem mintha a dagadt nőt akarnám nézni...
31.
31.
Raviel.The.End
Hát ami most ment ilyen gyílkos játék film az kegyetlen XD
30.
30.
bobby
29.
29.
bobby
most épp a banjo kazoo megy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...