Csúszik a Tiberium megjelenése is

Link másolása
Memrég megtartott konferenciáján az Electronic Arts sajnálatos hírt közölt a játékos társadalommal: csúszik a várva-várt Tiberium megjelenése.
Memrég megtartott konferenciáján az Electronic Arts sajnálatos hírt közölt a játékos társadalommal: csúszik a várva-várt Tiberium megjelenése.


Késni fog az idén szeptember másodikára bejelentett Tiberium videójáték is. Az okot nem fedték fel, de a megjelenést 2009. május elseje és 2010. április harmincegyedike közé helyezték. A játék a nagysikerű Command & Conquer: Tiberium Wars után 11 évvel játszódik, ahol  Ricardo Vega bőrébe bújva csapatokat irányiíhatunk a Scrin és a NOD seregek ellen. Egy mindentudó fegyverrel felszerelve ugorhatunk fejest 2058. tibérium háborúiba, hogy a GDI-t győzelemre vezetve elpusztítsuk a Scrin veszedelmet, az "Omega Tornyot." A Tiberium PC-re, X360-ra és PS3-ra készül el.
6.
6.
Racsika
huszti: Látod ezért jó a Blizz, semmi konkrétat nem mond, "majd kiadjuk ha úgy érezzük, kész van". Legalább nem kell tartaniuk magukat semmihez. xD
5.
5.
laca009
ez a tiberium az olyan lesz mint a regenerade?
4.
4.
Dcrysis02
Mindenki kedvence.A Star Trek Online!!! XDD
3.
3.
huszti
Oké, mostmár azt írjáok h mi a faszom nem fog késni?:D:D:D:D
2.
2.
Glek
1.
1.
felegyi
Az eddigiek láttán nem is baj hogy késik! Jól meg lehetett figyelni hogy elég gyenge státuszban van a játék, várható volt hogy elnapolják. De jó látni hogy észhez tért az EA, és nem ad ki félmunkát a kezei közül! Egy fasza kis C&C FPS-el leszünk gazdagabbak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...