Cryostasis: Sleep of Reason előzetesek érkeztek

Link másolása
Négy újabb videó bukkant fel a jövő februárban megjelenő Cryostasis: Sleep of Reasonből, melyek több percen keresztül mutatják be a játék különböző elemeit.
Négy újabb videó bukkant fel a jövő februárban megjelenő Cryostasis: Sleep of Reasonből, melyek több percen keresztül mutatják be a játék különböző elemeit.



A Cryostasis: Sleep of Reasont az oroszországi Action Forms stúdió készíti a 1C Company kiadó felügyelete alatt; az említett országban nemrég jelent meg a játék. A három HD minőségű gameplay videó mellett helyet kap a program DirectX 10-es PhysX benchmarkja is, ami kizárólag az Nvidia-kártyák alatt lesz elérhető. A játék főhőse, Alexander Nesterov egy nukleáris jégtörő hajón reked egy hóvihar kellős közepén, és rá kell jönnie, hogy a szintén hajón rekedt legénység már nem az, ami egykoron volt. Nesterovnak csak a hajón talált fegyverek és a Mental Echo nevű képessége áll rendelkezésére, hogy túlélje azt, ami az átfagyott hajón várja.




22.
22.
Dcrysis02
23:Az első pár pályán még nincs is mit nagyon tudni a történetről.Van egy háttértörténet amire nagyon kell figyelni,és hasonlít a hajón történtekre.
21.
21.
OldM4n
Szerintem nagyon unalmasra sikeredett a stuff. Nagy ötlet a hideg elleni állandó küzdelem, hatalmas, ahogy fagy meg a f*szinak a szemén a könny, (aki volt már nagyon nagyon hideg helyen, az tudja, hogy tényleg ilyen!) Az időben való ugrándozás (a vörös villágító pontoknál) elképesztően jó, ahogy más-más karakterek történetét játsszuk, csak valahogy nem áll össze egységes egésszé, nagyon vontatott a sztori már egy fél óra után. :( Biztos én vártam túl sokat az oroszoktól... UNINSTALL.
19.
19.
Dcrysis02
21:Nekem is bejövős a WAW nagyon.Egyedül a tankos rész nem jött be annyira(még mindig a COD2 a jó nálam ilyenben)Viszont a legnagyobb hiba amit észrevettem az az hogyha az ellenfelek másra koncentrálnak veled nem foglalkoznak.Vagy két percig néztem farkasszemet egy japóval és nem csinált semmit csaki a falhoz ragadt társamat lőtte.Ejnye bejnye :)
18.
18.
tjames
20: Igazad van... apró dolgok ezek. Ha amúgy rendben van a gamma, nem hiányoznak ezek. Egyik játék sem tökéletes. Pl CoD5-ben van vér, van csonkítás...de egy szaros faasztal mögé bújva túléled ha a másik oldalán (tőled effektíve 20cm-re) egy gránát felrobbanik. :) De ki törődik ezzel, nem ?

:)
17.
17.
Dcrysis02
19:Nem tudom.Én nem azzal töltöm az időmet a játékban hogy hordókat horpasztgassak :) Nekem az nem lényeges szempont mert értelme nem sok van.Örülök hogy nem ragad a földhöz és mozdítható mert sok játékban még mindig a földhöz tapad.A vért meg mint mondtam egy mod biztos lehetővé teszi nemsokára. ;)
16.
16.
tjames
#15: Ezek belemagyarázások. Természetesn nem arra gondoltam hogy az acél falakat szét lehessen lőni. De horpasztani, mint pl a z AitD-ben? Vér nincs... tök mindegy hány fok van, a vér amíg kering, fröccsenik is. Nem azt várom hogy literszámra ömöljön...csak egy kevés... :)

Persze ettől még lehet nagyon jó játék.... csak lehetett volna mégjobb! :)
15.
15.
felegyi
17# Az attól függ... Igen jó kártya a 4870. de ezt még nem igen tudta bebizonyítani hogy jobb mint a konkurense! Az Nvidia sok játékfejlesztő cég támogatója, és ezért elvárják hogy jobban fusson saját gyermekükön (GTA IV-nél egy 8800GT-n jobban fut a játék mint egy 4870-en). Sőt ott van a PhysX, ami azért nem kicsit megdobja a játék vizuális effektjeit... Álá Mirrors Edge!
14.
14.
Dcrysis02
Valóban nincsen olyan sok környezetrombolás,mert nincsen sok mindent rombolni.Jeget lehet szétlőni,de legtöbbször valami hőforrást kell igénybe venni hogy elolvaszd az utadat gátló fagyos akadályt.Üveget is lehet rombolni(Első videó),de mivel a hajón a legtöbb dolog vasból van,nem lehet darabokra szedni.Nem is nagyon ígértek rombolható környezetet,csak real time viz fagyást,olvadást,meg dinamikus fényforrásokat.A vér pedig:minusz húsz fokban harcolsz átfagyott ellenfelek ellen,gondolom a vér is megfagyott bennük :)) Régebbi videókban volt vér,de valszeg kiszedték mert illúzióromboló lett volna ilyen körülmények között.De nincs az amin egy jó mod ne segítene.
13.
13.
tjames
Textúrák, karak tárgyak poligonszáma, hangok nagyon rendben vannak, de se vért nem láttam, se környezetrombolást. Ellenben a kézmelegítősdi, és a töltés lassúsága nekem élethű.
12.
12.
Dcrysis02
12:Te minusz 20 fokban 3 bundás nagykabátban,kesztyűben,sérülten milyen gyorsan töltenél? :))

Én ezért szeretem mert élethű.Úgy mozog úgy üt.(itt ütéskor nem marad egy helyben a nézet,lendül az is)Imádom hogy nincs az az érzés hogy egy egyszemélyes hadsereggel haladok a játékban.A Mental Echo pedig érdekes logikai feladatokat ad fel nekünk olykor-olykor.Szerintem remekül sikerült adagolniuk a játékban a feladatokat.
11.
11.
felegyi
Jó lett, szép lett, bár a harcokat nagyon elszúrták! A faszi a halálán van de ugyanolyan lassan tölt, úgy érzem a taktika az nuku... Azért több újat vártam! Reméltem hogy a golyó lyukat üt a tárgyakon, vagy legalább a szöveten. Bár az utóbbi hibát még lehet orvosolni, az a kérdés hogy bevállalnak-e egy ehhez hasonló foltozást (gyakorlatilag semmi jelentősége sincs)?!
10.
10.
crytek
Nagyon jó és érdekes game (oroszt tolom angolosítással).Leginkább a Condemnedhez hasonlítanám-

Szép is eléggé van benne Shader model 4.0 és minden maxon eléggé izzasztja a 8800GTmet :(

Elvileg magyar felirattal jelenik meg nálunk legalábbis ezt volt hírbe egy másik oldalon!
9.
9.
Dcrysis02
8:Fog.Fut is.De állítólag pár héten belül kiadnak egy patchet aminek hála kicsit optimizáltabb lesz a játék.Valószínűleg az Eu-s(Hun) változat már tartalmazni fogja azt a javítást.
7.
7.
klemid
Jó nekem tetszik csak mért olyan virsli ujai vannak a csávonak?Vagy a kesztyű olyan vastag.
6.
6.
Dcrysis02
"Az említett országban nemrég jelent meg a játék"

Nem bírtam magammal,megszereztem az orosz "próba" verziót ;)

Alig várom hogy itt is megjelenjen.Nagyon élvezem a játékot,és meg is fogom venni.Lehet másokat nem,de valahogy megfogott a játék.Az oroszok meg ukránok egyre jobbakat gyártanak.
5.
5.
kex596
"Már a felénél tartok :)"



Tényleg ? :D Azt hogy ? Itt még azt írtad :



"a jövő februárban megjelenő Cryostasis: Sleep of Reasonből"



Most akkor megjelent ? :)
4.
4.
Dcrysis02
Nekem biztos vétel lesz.Nagyon feelinges a játék,és az atmoszféra mindent visz.Már a felénél tartok :)
3.
3.
Slik
Szerintem jo kis gamma lesz.
2.
2.
tjames
Igen bizony. Víz effektben Bioshock egyelőre verhetetlen.
1.
1.
K.G.
Szépnek szép. Bár a mozgás engem kicsit irritál. Nagyon mutogatták a vizet, de szerintem ilyen téren a Bioshock sokkal szebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...