Cryostasis: Sleep of Reason

Akció
Kiadó: 505 Game Street, Fejlesztő: Action Forms
A Vivisector készítőinek legújabb játéka, mely 1968-ban játszódik és egy Alexander Nesterov nevű férfi hányattatott életét örökíti meg.
Értékelés: 7.7

Cryostasis: Sleep of Reason - Csúszik a megjelenés

A Cryostasis hivatalos fórumán a vezető adminisztrátor megerősítette, hogy késni fog a Cryostasis: Sleep of Reason megjelenése, kerek egy héttel.

Cryostasis, Necrovision, Men of War megjelenések

A 505 Games és a 1C Company bejelentette, hogy három új játékuk, a Cryostasis: Sleep of Reason, a Necrovision és a Men of War egy napon kerül boltokba.

Cryostasis: Sleep of Reason előzetesek érkeztek

Négy újabb videó bukkant fel a jövő februárban megjelenő Cryostasis: Sleep of Reasonből, melyek több percen keresztül mutatják be a játék különböző elemeit.

Cryostasis - képek és izgalmas infók az E3-ról

Friss képek érkeztek az Action Forms által készített, teljes DX10 támogatással rendelkező Cryostasis: Sleep Of Reason-ból. Igencsak szép lett a felhozatal!

Cryostasis - reszketés a félelemtől és a hidegtől

A Vivisector című, botrányosan sikerült FPS-t jegyző Action Forms legújabb játéka komolyabb történettel, külcsínnel és némi hangulattal is fog rendelkezni.

GC 2007: Felvonul a 1C Company is

Az augusztus végén megrendezendő, lipcsei Games Convention-ön jelen lesz az orosz 1C Company is: a csapat az E3-as játékait hozza magával játszható állapotban.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

E3 2007: Megérkeztek az első lineupok

A 1 Company, az Akella, a Majesco és az NCsoft az elsők között küldték el nekünk listájukat, melyen az idei E3-on kiállítandó címeik vannak felsorolva.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Cryostasis: Félelem és reszketés a jég fogságában

A Vivisector fejlesztőcsapata, a Action Forms a mai napot látta a legideálisabbnak, hogy bemutassa új akcióthrillerét, a Cryostasis: Sleep of Reason-t.