A Konami karolta fel a Fűrész játékot

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Brash Entertainment bezárása után kétségessé vált, hogy egyáltalán elkészül-e a Fűrész játékváltozata, ám a Konaminak hála folytatódik a fejlesztés.
A Brash Entertainment bezárása után kétségessé vált, hogy egyáltalán elkészül-e a Fűrész játékváltozata, ám a Konaminak hála folytatódik a fejlesztés.



Pedig nemrég még az is felvetődött a filmet jegyző Lionsgate fejeseiben, hogy maguk karolják fel a játékot, s így törnek be a sok pénzt ígérő piacra. Talán szerencse, hogy a Saw végül egy ilyen téren tapasztaltabb cég szárnyai alá került, a fejlesztést pedig a Zombie Studios folytatja majd. A Konami számára nem volt kérdéses, hogy le kell csapnia a projektre, hiszen a Silent Hill sorozattal is komoly sikereket ért el. A hatodik film megjelenésével együtt érkező Saw: The Videogame PC-re, PS3-ra és X360-ra készül, s egyelőre nem sokat tudni róla: a készítők szerződtették a Jigsawt alakító Tobin Bellt a szinkronhoz, valamint a játék a filmhez hasonló besorolást kapta, így brutalitásból várhatóan a képernyőkön sem lesz hiány. A Konami és a Lionsgate egyezménye egyébként nem csupán a Fűrész jogaira vonatkozik, hanem hosszú távon is megállapodtak a cég további filmjeinek feldolgozásáról.
16.
16.
Harras
Ha valaki kíváncsi a játékkal kapcsolatban, akkor forduljon egy kicsit hozzám. Ízelítőnek felrakok egy gameplay videót a játékról.http://www.youtube.com/watch?v=RwbB3szZUZc
15.
15.
FeSo
Azt senki ne mondja hogy a film csak az erőszakról szól, meg hogy hogy lehet kivégezni valakit! Tele van váratlan fordulatokkal, így én nagyon élveztem szinte minden részét. A játékot meg szerintem tök jól el lehetne készíteni...én szurkolok...
14.
14.
Doc.
sztem meg fpsben elég fasza lenne :D
13.
13.
Pain
Ne FPS ne legyen sztem az nem passzol az ilyen stílushoz.
12.
12.
G Logan
Hát ha konami akkor tutti nem fps, viszont ütös grafika.
11.
11.
Pain
Ha a Konami csinálja akkor nem lesz vele gond! Ahogy látom itt senki nem veszi figyelembe az egyik legnagyobb horror játékot, amit szintén a Konami csinált... Silent Hill! Az első 3 része + az Origins eszméletlenül jól sikerült, a 4 egy szar ugyan az 5öt meg sajna nem próbáltam. De a játékok tele voltak fejtörőkkel! Szerintem ilyen szempontból nagyon jó helyre került ez a Fűrész játék! Ha hozzák a régi SH színvonalat akkor ebből egy nagyon jó játékot fognak csinálni!
10.
10.
erossa91
Hat az biztos hogy sok mindent ki lehet hozzni a jatekbol es remelem hogy sok minden ki is fognak hozni majd a jatekbol, de addig is kivancsian varom/varjuk.
9.
9.
huszti
a fűrész nem horror, inkább ilyen idegtépő szarság. végülis az egész csak arról szól, hogy milyen brutálisan lehet kinyírni másokat. De nem rossz. Nem ezt mondom, csak hogy nem horror.



Konaminak vannak jó játékai, MGS, Pro Evo Soccer..hmm most hirtelen nem jut eszembe több, de vna még 1 pár :)
8.
8.
lac15
háát én a fürészt nem nagyon nevezném horrornak és főleg nem a legjobbnak

inkább thriller

de tényleg elég beteg dolgok vannak benne

eddig láttam az összes részt de nekem kicsit ez már bőrlehuzásnak tünik...
7.
7.
Slik
A film nagyon beteg és gondolkodtató :)
6.
6.
Doc.
hát ebből elég érdkes játék lesz,gondolom tul kell majd élni a beteg játékokat
4.
4.
metafenomÉN
3#Hát a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots melett nekem se sok konamis cím jut eszembe.

A Fűrész nekem nem nagyon tetszik 1 és 3 még egyész jó volt, de ez ilyen fűrész hotel ember kínzós filmeket nem szeretem. A rajongók érdekében azonban remélem jól sikerül a játék
3.
3.
watto
hát nekem a konamiról nem a jó játékok jutnak eszembe :(:S reménykedjünk hogy a jó film-sorozatot nem húzzák le egy szar játékkal
2.
2.
OldM4n
Egy nagyon beteg film nyilván nagyon beteg játékadaptációja. Nem baj, majd az ESRB úgyis betiltatja... :)) Szokásuk az ilyesmi.
1.
1.
damien!!!
A fürész sztem a legjobb horrorfilm a világon de hogy lehe ebböl játékot csinálni?? Ez kb olyan mint a Pac-Man film...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...