John Riccitiello szerint áldás is lehet a válság

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 22.
  • Biznisz
Link másolása
Tavaly bebizonyosodott, hogy a válság a játékipart sem kerüli el, a fejlesztők egymás után építenek le és szüntetnek meg egész stúdiókat.
Tavaly bebizonyosodott, hogy a válság a játékipart sem kerüli el, a fejlesztők egymás után építenek le és szüntetnek meg egész stúdiókat.



Az Electronic Arts fejese, John Riccitiello szerint viszont mindebből még jó is kisülhet akár. A cég igazgatója áldásként jellemezte a válságot a múltheti DICE találkozón, szerinte ugyanis a nagy pénzhiányban lemorzsolódnak a rossz minőségű játékok, s csak olyan címek jelennek majd meg, amelyek garantálják a biztos bevételt a kiadó számára. Riccitiello azt tanácsolta kollégáinak, hogy gondosan válogassák meg a programokat, amelyeket fontosnak tartanak, és kizárólag azok fejlesztésére költsék a pénzt; a maradékot kiméletlenül dobják kukába.
18.
18.
HATRED
#18 teljesen igazad van a Need For Speed sorozatról annyi bőrt lehúztak már semmi újat nem tdnak produkálni max új storyt ugyanazon az alapon , meg jobb grafót de nekem az undercoverével semmi bajom nem volt. Igazán pihentethetnék a NFS címet egy kicsit és másra kéne koncentrálni
17.
17.
Mathia$
Vazze ha ilyeneket mond akkor mi a lószarért lesz 4 új NFS?
16.
16.
Teuton
Éljen... és ha nekem egy "kisebb" játék tetszene nagyon?



EA bácsinak biztos a bevétel szinte minden játékából, annak ellenére hogy az ismerőseim szinte csak fikázzák, ha csak nem a látványról van szó (mert más dicsérnivló nem igazán van a játékaikban).



Nekem inkább pedós papnak tűnik...
15.
15.
ACDC 4ever
phú milyen kis buzerátor feje van
14.
14.
szajoli
LooL = "laugh outragously out loud"

Bár csak olvastam ...
13.
13.
Bins
"gondosan válogassák meg a programokat, amelyeket fontosnak tartanak, és kizárólag azok fejlesztésére költsék a pénzt"

ez sztetek hol jelenti azt hogy a kis fejlesztőknek esélyük sincs meghogy csak folytatások meg 100%-os címek fognak jönni?

sztem full igaza van ennek az embernek... az hogy sokan félreértelmezik és azt hiszik hogy most már csak NFS-eket fognak ki adni mer azt még a legratyibb mínőséggel is veszik mint a cukrot.. és sztem am is a EA-s címek nagyon is jók egy kettőt leszámítva...



am meg ha már ilyen internet szlenget használ vki legalább azt helyesen írja le..szted mit jelent az hogy lool? és az hogy lol? mer a kettő kicsit más... mind1 sry ha megbántottam vkit csak nemtok aludni és ideges vok...
12.
12.
12.

jah, az is.

plusz, pont az EA fejese mondott ilyet?? LOOL és ismét LOOL

mondjon le akkor, az EA pedig oszoljon. elgondolkozhatna honnan indultak, miket értek el, és most hol vannak - köszönhetően a garantált bevételt jelentő, ám nagyrészt teljességgel ötlettelen, ráadásul futószalagon gyártott folytatásnak.

ezek direkt csinálnak magukból bohócot, vagy mi?
8.
8.
Slik
Meg ha kesik is a hir en akkor is mindig ide jarok mert szep rendezetten van kirakva minden kulon sorba, es a fekete narancssarga szineket is birom :) Meg itt kevesebb kocsog b...ik vannak akik mindenert leszolnak... ;)
8.
8.
Slik
lol kicsit szarul jott ki az utolso sor de mind1a lenyeget latni :D
7.
7.
Mathia$
2: XD :D

7: kit ajánlasz?
6.
6.
felegyi
4# Ez van... kellene még bevonni pár hírszerkesztőt nemde?
5.
5.
HomoLudens
Ez elég nagybaromság így csak tutira mennekmajd és nem lesznek merész innovatív játékok a túlélés érekében a tutirecept fog csak menni.
4.
4.
OldM4n
Igen, de ott, a csúnya-csúnya konkurens oldalon nem adtak neked ilyen szép mosolygós képet a megmondóbácsiról. :)) (Ezmegki?)
3.
3.
ZERO88
Baszki néha nagyokat csodálkozom hogy ez az oldal menyire le van maradva a többihez képest! Eszt a hírt már kb 4 napja olvastam máshol!
2.
2.
orange
"a maradékot kiméletlenül dobják kukába"



De minek dobják ki a sok pénzt?? Adják inkább nekem ha már nem tudnak vele mit kezdeni XDD

1.
1.
MT Raze
- mint a FIFA.



Riccitiello is gonna burn.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...