Hazai játékeladási toplista

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 9.
  • Toplista
Link másolása
Változás bőven akad a legfrissebb játékeladási toplistán, újoncból viszont annál kevesebb - Harry Potter minket is meglepett, hiszen még a Sims 3-at is megelőzte.
Változás bőven akad a legfrissebb játékeladási toplistán, újoncból viszont annál kevesebb - Harry Potter minket is meglepett, hiszen még a Sims 3-at is megelőzte.

   

A World of Warcraft után továbbra is az új Harry Potter film alapján készült játék illetve a Sims 3 birtokolja a dobogós pozíciókat, csak ezúttal éppen derék varázslónk az ezüstérmes, a Sims pedig kénytelen beérni a harmadik hellyel. A Wii Sports Resort ugrott előre a legnagyobb, amely így a GTA IV-et, a Transformers 2-t, a Call of Duty-t és a Wrath of the Lich King-et is megelőzte. Wii-exkluzív - csak megjegyezzük.
  1. World of Warcraft (Prepaid Card)
  2. Harry Potter és a Félvér Herceg
  3. The Sims 3
  4. Wii Sports Resort
  5. Call of Duty: World at War
  6. Transformers: Revenge of the Fallen
  7. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  8. The Sims 2
  9. Grand Theft Auto IV
  10. Euro Truck
28.
28.
norbYY
hát mondjuk ....jah stimmel a wow origin aki játszani akar vagy bannkártya vagy game card és sokan az utóbbit választják

a hp-ról viszont nem gondoltam volna hogy ennyit eladnak belőle...
27.
27.
Mikáj
Szerintem nagyjából stimmel a lista. Kb. számítani lehetett rá, hogy a GTA4, a Wii Sports Resolt és a The Sims 3 aratni fognak.
26.
26.
DanielRock
25.
25.
mini111
ilyen szar eladási listát én még nem láttam
24.
24.
zola2000
24: ja bocs hülyeséget kérdeztem, azért a wiisports, mert a magyar wii tulajok rájöttek, hogy a motion plust nem lehet letorrentezni ^^
23.
23.
Karidzs
23: Jaja mondasz valamit :)

Csak annyit tennék még hozzá, hogy amikor vettem az Orange Box ot a CD Galaxisban, kérdezte az eladó, hogy menni fog-e a gépemen. Mondom "Persze...nem gondolod hogy úgy veszek játékot hogy nem vagyok benne biztos hogy elmegy. Ki hallott már ilyet." Erre az eladó egy sokatmondó nézéssel rámpillantott. " A vásárolt játékokat, ha visszahozzák, azok 90% ának nem megy a gépén és fel vannak háborodva." Szóval no komment.

Elképzelem Pistikét hogy megnézi a Transzformersz-t aztán látja a játékot is, és ő is Optimuszprájm akar lenni, de csak egy 333-as Celeronja van. Sebaj apuci megveszi, hogy csöndbe maradjon...
22.
22.
zola2000
Na 4. a wiisports resort, és még azt mondják az ismerőseim, hogy "van az országban rajtam kívül valakinek wiije?", úgylátszik van



De akkor miért a wiisports, miért nem a Resident Evil achives, vagy a Conduit?
21.
21.
Krekk
Éljen! Harry Potter hajrá! A legjobb játék a világon! Igazi hardcore gamereknek való! Én is rongyosra játszottam magam vele, még a villám-sebhelyes matricám is egyből felraktam amint anyu meghozta nekem a boltból és megittam a fincsi kis kakaómat és befejeztem a Teletabbit.



Namost komolyan, ezen a listán mindig röhögök. Annyira látszik, hogy itthon sajnos a kicsiknek vesznek eredeti gámokat a szülők, azért tudnak ilyen tingli-tangli címek mint a hp ilyen helyen szerepelni. Persze a HP univerzum nagy név és uborkaszezon van, de ezek még főszezonban is gyakran bepofátlankodnak, csak akkor legalább nem a 2. helyre. A hc gamek nagy része pedig a ps3 miatt van a listán, hisz itthon a boxosok, pcsek 90% letölt. VAAAGY anyu megveszi eredetiben az új My Little Pony-t, miközben a kis Laura már kigúvadt szemekkel várja, hogy letöltődjön a Manhunt 2, hogy mehessen trancsírozni. Persze anyu, nagyon köszönöm a játékot! És közbe a Pony kerül a listára....
20.
20.
sepres007
21: Persze, hogy olcsóbb bankkártyával, de a sok kis 10 éves vérpistike azt se tudja, hogy bankkártya...
19.
19.
Spider925
#17 azt nem veszed figyelembe,hogy sok kis srácnak bemegy a rokona a boltba és megveszi az első játékot amit rásóznak. vagy amit a kölök kért. mert nem ért torrenthez, meg fél,hogy rendőrség bla-bla-bla :)
18.
18.
Spider925
#5 jah 7000.. 60 napig játszok vele. 7000/60=116.66666667

hmm. mi az olcsóbb? a "szar kártya" vagy napi 1 doboz cigi? :) de ha valaki nem is napi 1 dobozzal szív, akkor is egy doboz ára durván 5 nap.
17.
17.
drat576
17: gondolom az üzletek statisztikájából készült
14.
14.
White Tiger29
13.
13.
sepres007
11.
11.
megalonagyix
Mondjuk a Harry Potter helyére felmehetne a COD, a Transzformersz helyett pedig a GTA.
11.
11.
Oliver S96
8: igenis megveszi én vagyok az élő példa csak már 13 éves XD én sem saját pénzből vettem hanem apám küldöm gameért neki van valami haverja akitől olcsóbban hozza vagymi :D
10.
10.
megalonagyix
10# Akkor elég különös igénye van a jónépnek :)
9.
9.
megalonagyix
6# nem úgy értettem. hanem a modern warfare sokkal népszerűbb :D Ezáltal az eladásnak is több kell lennie. Felmentem a COD5 multiba, fele annyi player nem volt.
8.
8.
drat576
a CoD-on és a GTA-n kvül mind olyan cím amit anyuci megvesz a 10 éves kölkének
7.
7.
sepres007
Istenem ilyeneken fenn akadni LOL

Mi közötök van ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét? Semmi szóval nem értem mit vagyok mindig fel háborodva
6.
6.
Giga0509
Miért kell pont a modern warfare-nak lennie? a cod5 is simán lett olyan jó mint a MW...
5.
5.
bete32
4: Olcsóbb programot?! 7e pénzért kóslatnak egy szar kártyát.
4.
4.
LiMiT
Ne legyetek már állandóan felakadva ezen a prepaid card dolgon. Kit érdekel hogy játék-e vagy sem? Ha nem tetszik akkor nézzétek úgy mintha a Harry Potter az első lenne, a Sims 3 a második, és így tovább. Amúgymeg ha nem veszed meg a prepaid kártyát akkor nem tudsz játszani, hiába van játékod(tört szerókat leszámítva). Olyan mintha mittomén hány naponta vennél egy olcsóbb programot. Ennyi.
3.
3.
megalonagyix
WTF?

10. Euro Truck - Életemben nem halottam róla, de nem is akarok.

9 GTA4 - Sosem keltette fel a fantáziám.

8 The Sims 2 - Ha játsszani akarom, inkább torrentezem.

7 World of Warcraft - Nem éri meg, elrontja az életed.

6 Transformers - Nem próbáltam.

5 Call of Duty 5: World at War - Miért nem Modern Warfare?

4 Wii Sports Resort - Életemben nem halottam róla.

3 The Sims 3- Hasonló gondolkodásmód, mint a 3.

2. Harry Potter - Ez mit keres itt?

1. Prepaid Card - Nem éri meg... Mint a hetes.
2.
2.
sepres007
Az ha nem játék akkor mi a tököm?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...