Aranylemezen a sikervárományos Aion

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 18.
  • Hír
Link másolása
Végre aranylemezre került a Koreában már megjelent játék európai változata, így már semmi sem állhat a szeptemberi megjelenés útjába, közölte az NCsoft.
Végre aranylemezre került a Koreában már megjelent játék európai változata, így már semmi sem állhat a szeptemberi megjelenés útjába, közölte az NCsoft.

Ugrás a galériához


Még tavaly belevethették magukat a kalandokba a koreai játékosok, hamarosan pedig Európa is részesül az örömből. A hatodik, és egyben utolsó béta teszt végeztével elkészült a játék, s szeptember 22-én már a boltok polcaira kerülhet, valamint letölthető formában is megvásárolható lesz.
13.
13.
Tomy891228
Moldren kezdjük ott hogy a manga és az anime is japán műfaj a játék pedig kóreai. Látszik hogy eléggé tudatlan vagy de azér írod a hülyeséget.
11.
11.
Moldren
11.
11.
Moldren
vagy anime... nekem 1re megy
10.
10.
HalálSzamár
5: jaja legyen csak tort server es akkor majd szidjatok mien szar a jatek mert az emu keszitok nemtudjak normalisan megcsinalni de azert majd minden forumon verpisti modjara kapaszkodtok majd a halovany igazsagba :D

amugy meg ha nemtudod fizetni mivel gondolom nem melozol es apu anyu nem ad penzt inkabb mennyel legozal vagy tetris az a neked valao game :)



9: en ugy tudom hogy a headstart na/eu egyszerre startol ami szeptember 20 igaz ez nem 100% 23.-an kijon us-be 25 meg eu
9.
9.
Ghost
9: 22-re emlékeztem, de akkor később javítom, köszi.



Hamarosan olvashattok majd egy béta tesztet is a játékról, amely az európai béta alapján készült.
8.
8.
Ymdar
Lassan jön az Open Beta, a 6. Zárt béta épp a hétvégén zárult le, ott kipróbálhatja aki még nem tette volna a kinai béták alkalmával. Igy 4 honap játék után állithatom hogy megéri kipróbálni!



Infok magyarul: Aionhun, Paradigma, Variance
7.
7.
laca009
ez saját készítésü motorral fog menni? vagy a cryengine-el mert az a cikk hogy a mai legjobb graf motor az összezavart mivel az aion is ott volt.. a crysis-ok mellet.. segitség
6.
6.
mephi
Nem akartam elküldeni...

5: teljes mértékben egyet tudok veled érteni! Remélem minden játéknak lesz tört szervere, és mindent el tudunk sumákolni, nehogy már fizetni kelljen valamiért! Remélem neked lesz elsőnek meg azon a tört szerveren a legjobb páncél és fegyver, akivel leölhetsz mindenkit aki noob, majd a videot felrakhatod a youtube-ra, hogy mi megcsodáljuk. Te szánalom...
5.
5.
mephi
5: Teljes mértékben egyet kell értsek veled!
4.
4.
tyler001
áh.. ezdezsyr... remugylesz mint a wownál azaz tört sero lesz hozzá minél hamarab :$: :P
3.
3.
nomcsa
2.
2.
nomcsa
"megvásárolható" szerinted?
1.
1.
Giga0509
Alan Wake is kész van,már csak pár apró simítás :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...