Hamarosan elkezdőnek a Dead Space 2 fejlesztései

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Boltokban a Dead Space: Extraction, ideje az igazi folytatásra koncentrálni! A játékot készítő Visceral Games új munkatársakat keres a fejlesztéshez.

Boltokban a Dead Space: Extraction, ideje az igazi folytatásra koncentrálni! A játékot készítő Visceral Games új munkatársakat keres a fejlesztéshez.

Az álláshírdetésből megtudtuk, hogy az új dizájnernek már egy komplett, fejlesztésre készen álló csapathoz kell majd csatlakoznia, akik a következő hónapokban kezdenék el az - ígéreteik szerint még jobb - Dead Space 2 tényleges fejlesztését. A folytatás munkálatai jelenleg az előkészületi fázis végén tartanak, így ha minden jól megy, nem kell sokat (na jó, pár hónapot) várni az első információkra az új rész kapcsán.

9.
9.
p.kyky
Hát igen minden bizonnyal későre fogják tolni.A történetben is belekavarodhatnak mint az 1-ben.Minden esetre örülök,hogy jön a DS következő része:)
8.
8.
peterpal7
Ez a képet nem K2 csinálta? :D

7.
7.
demon68
ez aztán a fontos hír. nemsokára elkezdenek majd csinálni valamit, és akkor már csak pár hónapot kell várni az igazi hírre.
6.
6.
Gaben X
persze most kezdik el csinálni és vagy 3-szor csusztatni a gamert mert még fejlesztik.fölös ilyen korán kijelenteni hogy lesz 2 rész mert lehet hogy nem lesz semmi.pl alien colonia.
5.
5.
ACDC 4ever
am előkészületi fázisban miket nyomatnak?

4.
4.
ACDC 4ever
ohh még csak most kezdik el
3.
3.
Scoo
Az biztos, hogy ez nekem is egy must have game lesz. Csak az a baj, hogy valószínűleg nagyon nagyon soká lesz még, hogy berakhassam az xboxomba :(
2.
2.
bledzer
ALig várom:D majdnem feldobta a mai szar napomat:D
1.
1.
tjames
SZUPER ! ! !

Az első rész után, nekem ez egy NAGYON VÁRT gamma lesz!

az év játéka 2010-ben (remélem nem 11 ben:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...