Újra játszható lesz online a Hellgate: London

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Hellgate: London ugyan csúfosan leszerepelt, a multiplayer módja jó ideje csak Koreában elérhető, most azonban kapni fog egy második esélyt a bizonyításra.
A Hellgate: London ugyan csúfosan leszerepelt, a multiplayer módja jó ideje csak Koreában elérhető, most azonban kapni fog egy második esélyt a bizonyításra.



Úgy tűnik egyébként, hogy a koreaiaknak fekszik az azóta már többször kiegészített Hellgate stílusa (sőt egy folytatás is készülőben van), talán ezért próbálkozik meg a kiadó HanbitSoft a játék újbóli elindításával a világ más országaiban is. A minap megvették a játék terjesztési jogait a Namco Bandaitól, így mostantól bárhol kiadhatják a néhai Flagship Studios akció-szerepjátékát. A második startra viszont várni kell: Kínában, Tajvanon és más délkelet-ázsiai országokban az év végén, míg Európában, Amerikában és Japánban csak csak jövőre indulnak újra a játék szerverei.
9.
9.
braveeliot
#8: Privát szerver a linken!
https://london2038.com/

Ha érdekel esetleg a t3fun féle szerverek eltüntek.
Most már csak akkor tudsz vele játszani ha megvan a régi lemezed vagy ha letorrentezed!
A telepítés után is van teendő ahogy az oldalon is írják a Quick start menüben. Le kell tölteni a klienst majd a patchnek nevezett mod-ot és miután kész minden akár játszhaszt is! Ha bármi baj lenne a játék telepítése során vagy a játék közben akkor írj bátran a fórumnak! A srácok készséggel válaszolnak! ;)
Ja és még valami: For The Living! :)
8.
8.
Ecneb
Mellékesen, mindenki nagyra volt a Borderlands-al, meg annak a nagy fegyvergenerátorával..."több 100 fegyver', itt ugyanaz volt a szitu, talán ha kicsivel több volt mint 1000.

Nem kell félreérteni, szerettem a borderlands-ot és még mindig szeretem, de nem kell leszólni a hellgate londont sem!
7.
7.
Sovereign
Elég sokat játszottam Diabloval anno és csak azért tartott hellgate-nél 1 kicsit de amugy engem zavart a sok szinte ugyan olyan pálya...
5.
5.
Ecneb
Mondjuk a bugok engem is zavartak, de szerintem a játékélmény kiegyensúlyozta a dolgot!

Am nekem egy kicsit diablós érzésem volt alatta, ott is olyan "monoton ismétlődők a pályák"
4.
4.
HomoLudens
A hangulata ütött és az is vitte valameddig a játékot. Nem tudom miért van ennyire kevés démonos, pokolkapus, ördögűzős játék, pedig keret az lennerá és egyáltalán nem lerágott csont a terület.
3.
3.
HomoLudens
#1: Most tényleg soroljam?

A monoton ismétlődő pályák a kiegyensúlyozatlan karakterek a gyenge high end mind mind eltörpölt a hihetetlen bughalmaz és optimalizálatlanság mellett amit az a játék produkált.

Én nagyon vártam de nem véletlenűl bukott ekorát.
2.
2.
iNKARNATE
Szerintem mind RPG-nek, mind FPS-nek gyenge volt, sose éreztem rá... olyan semmilyen volt. Valószínűleg más is ezt gondolta.
1.
1.
Ecneb
Nem tudom miért van mindenki annyira ellene, nekem egészen bejött!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...