GDC 10: Dante's Inferno művészeti kiállítás

  • Írta: InGen
  • 2010. március 10.
  • Érdekesség
Link másolása
San Fransiscóban rengeteg művészeti kiállítást tartanak a hétvégén, a Hotel des Arts pedig kifejezetten a gamereknek kedvez a Dante's Inferno műveivel.
San Fransiscóban rengeteg művészeti kiállítást tartanak a hétvégén, a Hotel des Arts pedig kifejezetten a gamereknek kedvez a Dante's Inferno műveivel. Valószínűleg mindenk látogatónak többéjszakás rémálmai lesznek, miután végignézik az összes képet, de ez semmit nem von le abból, hogy fantasztikus festmények és rajzok készültek a Visceral Games vegyes fogadtatású játékához.

Ugrás a galériához

11.
11.
triplet
Raam989: Ezt nem a készítők cseszték el. Azt hiszem a könyvben is így volt ábrázolva. Bár nem tudom... Holnap elolvasom újra azt a részt ahol a 3. körben vannak:D
10.
10.
Horvi14
elég kevés dologra mondom h undorító, de aza sokszájú izé azér nemrossz :D
8.
8.
Raam989
#6: Én Darksiderst vennék. Dante rövid, egyszer végigvivős, de nagyon jó játék. Darksiders hosszú távon jobb befektetés, mire azt alaposan kipörgeted, a Danténak lemegy az ára.
7.
7.
Raam989
Cerberust nagyon elkúrták a játékban. A klasszikus 3 fejű kutya sokkal jobban illene hozzá, mint ez a 3 fejű kukac vagy mi a rák. Ez sem rossz, de inkább ne legyen Cerberus a neve...
6.
6.
triplet
Hát szerintem megfogadom a tanácsotokat. Leszedtem a darksiders demot, de nem jön be. Valahogy nem ragad magával mint ahogy a dante demo tette:)
5.
5.
Scoo
#2: Na akkor én is offolok: szerintem is a Dantet vedd meg. Szerintem a Darksiders jobb (sokkal változatosabb, jobb benne az ügyességi és a logikai rész), de ha ezek a vallásos dolgok érdekelnek inkább akkor szállj alá a pokolba. A Darksadersnek nem sok köze van a valláshoz, csak felhasznál egy-két alap dolgot, míg a Dante elégé hűen ábrázolja a poklot. Már ha lehet azt hűen ábrázolni.
4.
4.
wildláma
#2: jó kérdés, mert mind2 jó játék, és legjobb lenne mind2-őt beszerezni. De én a Dante-t ajánlanám, hogy miért, ne kérdezd ... egyébként ezt fórumon is közölhetted volna
3.
3.
Scoo
Ilyen kiállítást a Nemzeti Múzeumba is kérnék :)
2.
2.
triplet
Megyek a kiállításraXD

Apropó Dante: Most azon gondolkozom hogy mit vegyek, Dante's Inferno vagy Darksiders. A Dante azért jön be mert valami hihetetlen jó ahogy bemutatják a poklot, másrészt azért mert a Isteni színjáték az egyik kedvenc könyvem, harmadrészt azért mert vallásos ember vagyok és érdekel a pokol, a szenvedések.



A Darksiders meg ugye szintén ilyen vallásos témájú játék, a apokalipszis lovasaival, meg a sok démonnal, tetszik a WOW-os grafika, meg az hogy nagyobb a kard mint az ember(xD)



Szerintetek melyik legyen?
1.
1.
laca009
Magyar nyelv a top-on a hírben xD de amugy nagyon jó a játék is meg a képek is

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...