Guild Wars 2 - bemutatkozik az elementalista

  • Írta: mephi
  • 2010. április 29.
  • Hír
Link másolása
Évekig az MMO-k örökös másodikaként beszéltek a Guild Warsról. A játék most ünnepli az ötödik születésnapját, és még mindig igen népszerű a játékosok körében.
Évekig az MMO-k örökös másodikaként beszéltek a Guild Warsról. A játék most ünnepli az ötödik születésnapját, és még mindig igen népszerű a játékosok körében.

Ugrás a galériához

Sokan azonban mást is ünnepelnek: megtört a jég, megérkeztek az első bemutató videók és képek a folytatásról. Ezt a hangulatot fokozták a fejlesztők, és lerántották az elementalistáról a leplet. Nem kell magyarázni semmit, a képek és az elementalistát bemutató kisfilmek mindent leírnak a játékról. Állítólag mostantól folyamatosan jönnek majd az újabbnál-újabb hírek, érdemes lesz figyelni erre a játékra: elérkezett az idő, amikor talán új király kerülhet a képzeletbeli MMO-trónra.










18.
18.
fubenalvo
Ha valaki szeretne többet megtudni a játékról, annak merem ajánlani szerény blogunkat: http://guildwars2hu.wordpress.com
Itt gyűlik a magyar community nagy része, minden nap próbálunk új hírekkel szolgálni a lehetőségekhez mérten és nincs olyan információ a játékról ami már ne lenne kint nálunk. :)
17.
17.
oppenheimer
bocs a dupla posztért, de úgy látom a környezet aktív szerepet fog játszani abban, hogy milyen skilleket fogunk használunk
16.
16.
oppenheimer
tiszta jó, beleáll a tócsába és tud vizet lőni:D
15.
15.
vuliem
Kell szereznem egy jobb gépet...
14.
14.
Muveszur
Mikor a végén úgy kijönnek a földből azok a cucmók, tiszta Prototype feeling kapott el, de nem néz ki rosszul!
12.
12.
Turley
ha a PvP rész hozza a régi szinvonalát, 1-2 évre lesz elfoglaltságom =)
11.
11.
Killerbee
Még emlékszem az 1 bétája havonta volt 1 hétvége aztán egy hónapig csak csorgott a nyálunk :D
10.
10.
mephi
Szeretném ha a játék PvP részlege hozná azt a színvonalat, amit anno az első rész adott. Ezek az általad is említett tereptípus és többi apróság arra enged következtetni, hogy kellőképpen összetett lesz a játék :)
9.
9.
szugabor
Ahogy látom, számítani fog az elementalistánál a spell hatása, hogy milyen terep típuson használja (vagy követelmény lesz). Ez nagyban fogja a harc stílust változtatni, faja lesz! :)
8.
8.
dawe001
Imádom a GW-t az első részével is kb 3évig játszottam.Már nagyon várom^^

Siesennek azok a fejlesztők, csak nehogy annyira, hogy szétb@sszák vele a játékot. ;)
7.
7.
Ecneb
Alig várom már hogy megjelenjen!
5.
5.
Antihero
Azta, tényleg durván néz ki, ha ezt így folytatják, tényleg túlszárnyalhatják majd a wowot. én szurkolok nekik nagyon, bár wow rajongó vagyok. de ebben végre a spellezők megkapják a filmekből ismert monumentalitást, amit minden rpg-ből és mmo-ból hiányoltam.
5.
5.
Ecneb
Mit mondjak?...Egyszerűen csodás!
4.
4.
Tharathiel
Remek grafika, remek skillek, remélem minden mást is eltalálnak majd a készítők(fejlődés rendszer, PvP, hangok stb) és egy izgalmas, hangulatos MMO-t kapunk majd=)
3.
3.
_Tappancs_
2.
2.
Cootermain
OMG ez nagyon durvának néz ki, még így Aion után is. Remélem az is lesz ilyen az 1.9-el, valahol azt beszélték már májusban jön. Tetszenek a spellek ^_^
1.
1.
Harkat
Kicsit fura a GW után, de mégis, dúrván néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...