Böngészőben is kipróbálható az új Monkey Island

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Monkey Island felújított változatát már a böngésződben kipróbálhatod - mindezt az InstantAction beágyazható játékdemóinak köszönhetően.
A Monkey Island felújított változatát már a böngésződben kipróbálhatod - mindezt az InstantAction beágyazható játékdemóinak köszönhetően.

Ugrás a galériához

Az InstantAction hasznos újdonságnak tűnik: a jövőben nem kell olyan sokat várni a kipróbálható változatok letöltésére, nem kell nyolcvanhat tükörszervert végignézni azért, hogy megtaláljuk a leggyorsabb letöltési helyet - elég lesz annyi, hogy a böngészőben megkeressük a kedvenc játékportálunkat és el kezdünk játszani a játékkal.

Az InstantAction segítségével ugyanis úgy ágyazhatók be a játékdemók bármelyik weboldalra, mintha videók lennének. Az első ilyen kipróbálható változat a The Secret of Monkey Island: Special Edition demója: az alábbi linkre kattintva érhetitek el a játékot, melynek az első húsz percét játszhatjátok végig - a további jelenetekért 10 dollárt kell kifizetni.

A jelenleg csak PC-re elérhető InstantActiont Macintoshra és különféle hordozható kütyükre is el akarják készíteni. A fejlesztők szerint az új megoldás nem csupán praktikusabb kipróbálási lehetőséget nyújt a játékosoknak, hanem a kiadók is könnyebben tudják majd terjeszteni és árulni a játékaikat, sőt mint elmondták, mindenféle DLC-t is vásárolhatunk majd így.

Kipróbálom az új Monkey Islandet!

3.
3.
nyre
annyira nem tetszik a grafika :( . de a kutya adja az elején : D
2.
2.
_Tappancs_
Nem jött be, hiába töltötte..mindig megszakadt.. Ennyit eről, legalábbis részemről.
1.
1.
JoHnNiEE
naaah végre vmi jó hír :D, ez most nagyon meglepett :D Monkey Island 4 ever :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...