The Secret of Monkey Island: Special Edition

Régi kedvencünk feldolgozása kizárólag Xbox 360-ra és PC-re - végre valami ínyencség!
1556818200

LucasArts-játékok a Discord Nitro tárházában

Hat nagyszerű klasszikus játékkal bővült a Discord havidíjas szolgáltatása. A havi 10 dolláros csomaggal így ismét végigvihetünk néhány klasszikus Star Wars-címet, de vár minket Indiana Jones és a Monkey Island is.
1477320105

Games with Gold - íme, a novemberi kínálat

Lassan itt a hónap vége, így a Microsoft végre lerántotta a leplet a Gold-előfizetőknek szánt novemberi ingyenjátékokról. Kapunk Murdered: Soul Suspectet, Monkey Islandet és Far Cry 3: Blood Dragont is.
1464098400

Üzent a Disney-nek a Monkey Island atyja

Most, hogy a Disney felhagyott a komolyabb játékok fejlesztésével, Ron Gilbert ismét megpengette, hogy szívesen lecsapna a Monkey Island és a Maniac Mansion jogaira, ha a cég átadná neki őket.
1365688800

Új Monkey Island készült - néhány óráig

Egy rajongói kezdeményezés keretében új Monkey Island készült volna, de ahogy arra számítani lehetett, a sorozat jogait birtokló Disney nem nézte jó szemmel a projekt munkálatait. A játék fejlesztését máris leállították.
1365232629

A LucasArtsra emlékezünk

A hét legrosszabb híre volt, hogy harmincegy év után megboldogult a LucasArts: a fejlesztőcéget gyakorlatilag bezárta a Disney, ami azt jelenti, hogy belső fejlesztések helyett külsős csapatoknak licencelik majd a címeit.
1354454139

Ron Gilbert a Monkey Island-jogokra vágyik

Ron Gilbert arra vágyik, bárcsak ő birtokolná a Monkey Island és a Maniac Mansion jogait, de most, hogy a LucasArts is a Disneyé, aligha kapja meg őket, legyen is bármennyi pénze.
1310317200

Szeptemberben jön a The Monkey Island Special

Ha egy idősebb játékost megkérdezel, melyik volt a mára már szinte kihalt kalandjátékok műfajának legnagyobb képviselője, valószínűleg elég nagy arányban a The Monkey Island-sorozat jutna eszükbe. A szeptemberben megjelenő különleges kiadással visszaidézhetjük a régi szép időket.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1285694451

Ron Gilbert és Tim Schafer újra együtt dolgoznak

Húsz év után újra összeállt a Monkey Island-csapat kétharmada. Ron Gilbert már hónapok óta Tim Schafer csapatának az irodájában lébecolt, de csak most találták ki, hogy ideje lenne újra együtt dolgozni. Elvileg Gilbert egy régi ötlete kerül megvalósításra, s bár nem tudunk róla semmit, zseniális darab lesz, az tuti!
1272727320

Böngészőben is kipróbálható az új Monkey Island

A Monkey Island felújított változatát már a böngésződben kipróbálhatod - mindezt az InstantAction beágyazható játékdemóinak köszönhetően.