Július elején érkezik az All Points Bulletin

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Hosszú várakozás után végre testközelbe került az All Points Bulletin. Az első Crackdownt fejlesztő Realtime Worlds GTA-s MMO-ja július 2-án jelenik meg.
Hosszú várakozás után végre testközelbe került az All Points Bulletin. Az első Crackdownt fejlesztő Realtime Worlds GTA-s MMO-ja július 2-án jelenik meg.



A játék hivatalos honlapján frissült a GYIK, melyből végre fény derült az árazási modellre is - mert bár anno azt ígérték a fejlesztők, hogy az APB nem lesz havidíjas, a jelenlegi álláspont szerint mégis fizetni kell az MMO-ért, igaz, ennél rugalmasabb rendszerrel még nem találkoztunk. A játék egy dobozos példányáért a standard 50 dolláros árat kell kifizetni, ezek után 50 órányi ingyen akciót kapunk. Bizony, az APB-ben csak a lövöldözéssel, üldözéssel eltöltött pillanatok után számítanak fel díjat, hőseink és verdáink testreszabásáért, a közösségi tevékenységekért és a kereskedésért nem.

Ezután két lehetőség áll a játékosok rendelkezésére: 7 dollárért vásárolnak további 20 órát, de dönthetnek a 10 dolláros 30 napi korlátlan játék mellett is. A Realtime Worlds háromhavi és féléves kedvezményeket is ígért, de ezeknek a pontos nagysága még nem ismert. Még egy érdekesség, hogy ha jól teljesítünk a játékban, az ott kapott kitüntetéseket további játékórákra válthatjuk be, így elvileg az is lehetséges, hogy teljesen ingyen játsszunk a játékkal egy jó ideig.

Az All Points Bulletin július 2-án jelenik meg Európában, kizárólag PC-re. A fejlesztők szerint később PS3-on és X360-on is tiszteletét teheti a játék, a rendelkezésre álló lehetőségeiket jelenleg is vizsgálják, de Linuxos és Maces verziót ugyanakkor nem terveznek. Feljebb az előrendelőknek szánt exkluzív apróságokról nézhettek meg egy videót.
7.
7.
dareal
#6: ha a fizikai és grafikai hibákat venném csak, akkor ok, hogy béta, azokat javítják, de sajnos koncepciós hibák tömkelegéből áll az egész.



#7: a GTA IV multi köröket ver rá!
6.
6.
Dcrysis02
#5: Én meg már akartam érdeklődni nálad, hogy na mégis milyen lett. Akkor ez is passz.
5.
5.
dareal
a bétás "élmények" után azt mondom, hogy az APB bújhat el, de jó messze. jó ötlet(ek) ritka tré megvalósítása.

idővel talán változtatnak a siralmas elemeken.
4.
4.
hedzsooo
Varjuk ki a megjeleneset legalabb, a vidik alapjan eleg jonak tunik...termeszetesen a SW: The Old Republic nagyobb huzo nev, vmint a fejlesztogarda, a BioWare is, am attol meg persze csalodhatunk kellemesen az ujabb nevekben is, nem mindig csak a "ven rokak " kepesek csodakra ! Amugy meg a GTA 4-multi jo, de elbujhat majd a APB mellett, SZVSZ. ;)
3.
3.
eGo-bOy
Inkább SW - The Old Republic :D vagy GTA 4 multi, vagy nemtudom..

UI.: -Tudom h még nem jött ki a SW, még mielőtt vki beleköt..
2.
2.
dudeface
1.
1.
Salamon&Ubul
Sztem ez lessz a legjobb MMO
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...