Fényképeken a Nintendo új irodaháza

  • Írta: Daks
  • 2010. május 16.
  • Képek
Link másolása
A Nintendo új irodaházat nyitott az amerikai Redmondban. A főhadiszállás nem ér fel egy Google vagy Blizzard központtal, de így is nagyon érdekes!
A Nintendo új irodaházat nyitott az amerikai Redmondban. A főhadiszállás nem ér fel egy Google vagy Blizzard központtal, de így is nagyon érdekes!

Az épületegyüttes 28000 négyezetméteren terül el, a négy szárnyát pedig Mario, Donkey Kong, Yoshi és Wario után nevezték el. A dolgozók szabadidejükben a Café Marióban múlathatják az időt, a konferenciatermet Master Swordnek hívják, de van egy Nintendo World névre keresztelt szuvenírbolt is benne, ami állítólag csak a cég alkalmazottjait szolgálja ki, mezei ember oda nem teheti be a lábát. Érdekesség, hogy a kiadó figyelt a környezetvédelemre is, az épület tetején 7000 négyezetméteres zöld kert található, a csatornarendszer a legújabb technológia szerint készült, és kiszűri az esővízből a káros anyagokat, illetve apró, de annál fontosabb érdekesség, hogy a parkolóban található hét akkutöltő állomás is, ahol a dolgozók ingyen tankolhatnak áramot az elektromotorral hajtott autóikba. Az új központban 650 fő dolgozik, az emberek játékfejlesztési és fordítási munkálatokat végeznek, de ide költöztették az amerikai Nintendo szerverparkot is.
8.
8.
Mathia$
#3: sztem azok beöltözött emberek.
7.
7.
zola2000
#5: Nem tudom, de szerintem nagyn stílusos az egész.
6.
6.
sunstreaker
háát én is lennék az ott dolgozok helyébe, elég zsír helynek látszik
5.
5.
wolf15
#3: Milyen nevetséges szobrot láttál te?
3.
3.
Gt17
Azé durv aoké hogy hogy Mario játékok fel nemfogható pénzmennyiséget hoz nekik,de én akkor se tudnák úgy elmenni a szobrok mellett hogy ne röhögjek 1 jót...
2.
2.
HATRED
egy nagy téglatest még a szökőkút is

1.
1.
Giga0509
Café Mario :D jól néz ki amúgy :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...