WRC 2010 - öt percnyi ingame felvétel

  • Írta: tjames
  • 2010. július 3.
  • Hír
Link másolása
Az E3-as anyag után újabb ingame videó került fel a hálóra az új WRC-játékról a Rise of Games jóvoltából. Sok jót ne várjunk tőle, de azért öt percet érdemes most rászánni.
Az E3-as anyag után újabb ingame videó került fel a hálóra az új WRC-játékról a Rise of Games jóvoltából. Sok jót ne várjunk tőle, de azért öt percet érdemes most rászánni.



Sajnos szinte végig külső nézetből láthatjuk a kocsikat, ami - valljuk be őszintén - nagyon nem előnyös ennek a játéknak. Egyrészt szerintem a szimulátorstílust megcélzó autós játékokat vétek külső nézetből, kontrollerrel játszani, másrészt hagy némi kívánnivalót maga után ez a kameranézet. A kocsi mintha fel lenne lógatva, semmi más mozgása nincs, csak forog jobbra-balra - nagyon kiábrándító sajnos, ezt most így ránézésre veri még a Dirt 1 is. A motorházas nézet azért már komolyabbnak tűnt végén, de örültem volna, ha látunk belső nézetet is! Még egy negatívumot hadd említsek meg: a környezet. Ritka ingerszegény, homogén és az út melletti növényzet is gagyi.
17.
17.
aludttej
pedig má vártam ezt a gamet de ezt a vidit látva... Ez szimulátor? hol??? és az a graf? kajakra mondom az RBR-nek jobb grafja van, pedig 2004-es játék. Hát a blackbeannek ezt nem kéne má erőltetni, egyszerűen nem megy nekik.
16.
16.
joshfeed
Srácok, a Black Bean eddig csak sz*rt adott még ki, ezért én az elején se vártam jobbat.Ezek szerintem életükben egy rallyra ki nem mentek és egy percet sem ültek ilyen autóban.Az FIA szintén egy vacak helyre adta el a jogokat.Nem értem miért nem pályáztatják az ilyen fejlesztőket.Tudjuk, hogy ami eddig jó volt ebben a kategóriában fizika szinten az szinte csak a Richard Burns Rally volt amit ő személyesen felügyelt (és tényleg !) az utolsó évében (RIP).Sajnos fel kell fogni, hogy hardcore szimulátorokat nem szívesen csinálnak a fejlesztők, mert hogy abban nincs pénz meg hogy nehéz :((( .Tehát marad a gagyi amivel a konzolos hülye gyerek is jól tud játszani gamepaddal.Részemről már megelégedtem volna a mostani Dirt 2-es enginnel készült hivatalos WRC játékkel is, mert legalább szép lett volna és tűrhető arcade irányítást is kaptunk volna, nem ilyen papír doboz vackot.Kedves Black Bean jó lett volna megnézni az itt található videókat,hogy elkapjátok a hangulatot...http://www.wrc.com
15.
15.
tjames
Sajnos nem tudom hova fejlődhet ez még. Szerintem itt már a végleges grafokát és fizikát láthatjuk, hisz azokat kell először megírni, a külcsíny ilyen esetben csak addon.

Nem hinném hogy újra írnák azt hogy a kocsi ne úgy viselkedjen mint egy tűre szúrt makett.

No és a törésmodell....mégha a fizikára nem is lenne hatással egy kisebb ütközés....de legalább az elemek sérülnének!

Látható olyan snitt is mikor a kocsi oldala le van amortizálva...de mennyi pofon kell ahhoz???? Az lenne az igazi, ha már rally szimet akarnak csinálni, hogy az első árokfogásnál leszakadna a kipuffogó és kitekeredne a kerék.

Minél többször nézem meg a videót, annál gagyibbnak érzem....

Nem rally a dirt1-2 mert nem az. De 100x inkább azok mint ez. 1000x
14.
14.
Drider
Bíztam benne, hogy valamennyire hozni tudják majd a WRC hangulatát, de sajnos maximálisan egyet kell értenem a cikkben megfogalmazottakkal. Ilyen grafika (növényzet, pályarészletesség, textúrák, autóviselkedés és modell-részletesség) maximum egy PS2-es címnél lenne elfogadható. A GT4, a WRC 4, a WRC: Rally Evolved, a Richard Burns Rally és a Colin McRae Rally 2005 szebb és valósághűbb volt szerintem, mint ez lesz.
12.
12.
mnmn1
azt hittem hogy a GT5-ben lesz rally o_O
11.
11.
boldi89
Jól megnyugodtam azt hittem csak nekem tűnt gagyinak szerintem ez nagy bukta lesz!!!!
10.
10.
K2 The Highest
Hát ez harmatgyenge....

Mintha a kocsi egy darabból állna és egy jeges úton csúszkálna.

7.
7.
acm1122
Na ne már hogy az autó 2x átmegy ugyanazon a bokron, és ugyanúgy áll

mint legelőször!
6.
6.
szogyenyi93
az irányítás tényleg fos. és a bal oldalon a haladásmérő is olyan majdnem, mint a Dirt-ben. Ez egy bukás lesz előre érzem
5.
5.
Parker71
Nagyon bíztam a fejlesztőkben, de ez vérgagyi és a legkevésbé sem szimulátor, hogy mernek ilyen játékot készíteni 2010.ben...?
4.
4.
Fetto
a colin mcrae 1 is jobb volt enél:)
3.
3.
Fetto
amikor elöször hallottam a játékról azthittem hogy kapunk egy jo rally szimulátort,erre csinálni egy ilyet:(
1.
1.
boldi89
Érdekes szerintem az autó fizikája nincs rendben mert 140nél nem áll igy keresztbe de nem tűnik csúnyának sem a bokrokat leszámítva.Viszont örülök hogy legalább lesz egy wrc-s igazi rallys játék és nem egy újabb a dirt2 forma túl cifrázott és zsúfolt rallyhoz hűtlen autós játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...