Októberben jelenik meg az új WRC játék

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 13.
  • Hír
Link másolása
Ismét hivatalos játékadaptációt kap a WRC széria, a rally szerelmeseinek őszig kell kibírniuk valahogy és ezúttal nem csak a Sony masinájára érkezik.
Ismét hivatalos játékadaptációt kap a WRC széria, a rally szerelmeseinek őszig kell kibírniuk valahogy és ezúttal nem csak a Sony masinájára érkezik. Habár az előzetes kedvcsinálók erőteljes kételyeket keltettek bennünk, a Black Bean Games igazán nagy dobása lehet a WRC, hiszen a korábbi, középszerű alkotásaitól eltérően egy igazán felelősségteljes szériát honosíthatnak meg három platformon is. Konzolon mérföldkőnek számít a sorozat, korábban a Colin McRae rajongóival osztozott a piacon, ám már öt éve alussza téli álmát. Az idei Rally Világbajnokság összes helyszíneivel, autóival, pilótáival és navigátoraival hódíthatja vissza a kupát a DiRT2-től.
A játék magva a Road to WRC névre keresztelt karriermód, ahol egyszerű, kezdő pilótaként kell csúcsra jutnunk 50 különböző trófeát bezsebelve, természetesen az online multiplayer sem lesz hiú ábránd.

A megjelenési időpont tehát 2010. október 8-a, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.
15.
15.
aludttej
ja és #5 -tel és #7-tel teljesen egyetértek, az RBR méltó folytatását várom. Mer ez kajak elég szégen, hogy nincs egy rallys játék (mer a dirt2 az nem az)
14.
14.
aludttej
Eleinte vártam ezt a game-t, asszonták szimulátro lesz, gondoltam jól jönne egy uj rallys játék a richard burns helyett. Aztán jött gameplay... ... ... Ez a játék egy szär. Foglalkozni se kéne vele. Nem érdemli meg hogy hireket irjanak róla. A cégne az előző játéka, a v8 superstar se volt nagy durranás, de sztem ezt most sikerül alulmúlniuk.
13.
13.
Drider
Az előzetesek alapján, ha már a grafika ilyen botrányos, legalább úton kellene tartani az autót, de ahogy látom, ilyen 4 autó széles, kátyú nélküli úton csak a gázt kell majd nyomni. Az RBR ehhez képest mind grafikailag, mind útviszonyokban 200x felülteljesített. Csak az a gond, hogy az egy 6 éves játék, és hogy van az, hogy ezt a gyenge próbálkozást már most halál biztosan veri? Nem tudom elhinni, hogy sehol egy minőségellenőr, hogy bocsánat, de ha a WRC feliratot kívánják felhasználni a játékukhoz, akkor legalább a 2004-es PS2-es szintet hozzuk már. Én figyelemmel kísérem már egy ideje a rally-játékok fejlődését, és ezt a játékot is vártam, de amikor kikerültek az első képek, már éreztem, hogy ez a PS2-es WRC4-et sem képes megközelíteni, a videók meg ezt csak alátámasztani tudták. Nem éreztem azt a pörgős rally élményt, amit eddig minden ilyen jellegű játék alatt éreztem.
12.
12.
Turekk
Ez egy szar. GT5-ben lesznek rally autók +pályák is hozzá, nem kell aggódni!
11.
11.
david512
a grafika tényleg nem jó de inkább az érdekel hogy milyen valós lesz a vezethetőség
10.
10.
david512
#8: de és benne is lesz de ha már játszottál a gt sorozat egyik tagjával akkor láthattad hogy az nem igazi rally
9.
9.
david512
#3: szerintem sajnos soha

8.
8.
mnmn1
most komolyan nem úgy volt hogy ez benne lesz a GT 5-ben? O_o
6.
6.
SzajmonTemplar
Elég gyatrának tűnik ez a grafika, bár ha jó lesz a játékélmény akkor nemérdekes. Kiváncsian várom. :-)
5.
5.
Ash04
Elég szégyen, hogy a Richard Burns Rally óta nincs egyetlen normális rally-szimulátor a piacon. Ez is csak egy arcade bohóckodás lesz. A Dirt2 élvezetes volt, de már unom az össz-vissz 5-6 pályán való rallyzást az össz-vissz 6db igazi rallyautóval. RBR 2-t a népnek!
4.
4.
bsg09
Szép nem szép, nálam várós.
3.
3.
X360_FaNbOy
Mikor lesz már egy rendes, szép, élvezetes Rally-s játék..?Nem a DiRT-re gondolok, hanem valami ''igazira'' ,szimulátorosra..
1.
1.
Baysi
hmm ez elég csúnyának ígérkezik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...