TGS 2010: Alice: Madness Returns teaser

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
American McGee végre visszatér ahhoz a sötét álomvilághoz, amelyhez leginkább ért. 2001 egyik legnagyobb kritikai sikerét elért Alice folytatása ezúttal is egy kifordult, beteg Csodaországban ténykedhetünk a felnőttkor küszöbéhez érkező leányzóval. Kicsit morbid, de ha kellően magával ragadó játékot keresel, ez a tiéd!

A Madness Returns álomvilágában az erőszak épp olyan általános norma, mint a valóságtól mereven elrugaszkodó, szürreális víziók. Alice egy hős, ugyanakkor egy elmeháborodott kisasszony. Az ex-id tag, American McGee beszélt pár mondatott az Alice 2-ről, hősnönk erős, szép és magabiztos, nem hagyta otthon masnival kiegészített rakott szoknyáját sem.

Jónéhány ellenség legyőzése úgy zajlik majd, mintha egy puzzle-t oldanánk meg, a játékosoknak kell rájönniük a dolgok nyitjára, nem szimpla ugrándozás és nyílt harcból fog állni a játék, itt bizony gondolkodni is kell majd. Ha játszottál az eredetivel, nagyjából képben lehetsz. Alice-szal soha nem leszel biztonságban, főleg nem egy sötét szobában, a monitorod fényénél - a vonósdarabok a lelkedig hatolnak!

Pluszba egy kis gameplay-screenshot montázs, ettől dobjuk le a hajunkat:

7.
7.
Anonimsn
adom soda barátom véleményét :D
6.
6.
TEEBEEX360
Na.Ez good.Legalábbis remélem hogy lesz olyan jó mint az 1. rész.
5.
5.
hakydakillah
Valamiért a drága rendszer üresen küldi a kommentjeimet :-) Valakinek eleg van belőlem? :-)

Várandós a játék, nagyon is :-)
3.
3.
BloodyDeath
Hát már a legelsö vidi felkeltette az érdeklödésemet, de olyan dolgok merültek fel a játékkal kapcsolatban, mint a gondolkodás. Ami nehezemre esik munka és pár üveg sör után. No evvel nem azt akarnám közölni, hogy nálam már el is ásta volna magát. Neeem. Ilyesmíről szó sincs.
Nem ismertem az előző részét, sőt még sosem hallottam volna, hogy az Alice kalandjait megvalósították volna a egy játék személyében. Csak ne legyen olyan RPG, mert azokat nem komálom.
Figyelemmel követem a gémet, és nagyon reménykedek benne, hogy mint az izlésemnek, mint az elmi szintemnek megfog felelni a gém. :):):) Ha nem akkor maradok az agyatlan aprításnál. XDXD
2.
2.
soda
Áhh! Iszonyatosan várom már. Az 1. rész nagy kedvencem, Isten tudja hányszor vittem már végig. :D Csak ez a fránya 2011 év vége. Jöhetne előbb is: :D
1.
1.
Dethklok
Úúú ez Nagyon kellős az első rész az egyik kedvencem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...