Wii 2-re is megjelenhet a Devil's Third?

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 22.
  • Pletyka
Link másolása
Tomonobu Itagaki, a Team Ninja ex-fejese és a Ninja Gaiden atyja egy interjúban nemrégiben új játékának adottságairól beszélt. A Devil's Third technológiája jól skálázható, és könnyen lehet, hogy az eddig még be nem jelentett hardverekre is megjelenhet.

A mester az Impress Watchnak nyilatkozta, hogy általa csak nemes egyszerűséggel "a világ legjobb játékának" becézett Devil's Third rendelkezni fog 3D-támogatással és a játék motorját már a kezdetektől fogva úgy alkották meg, hogy eddig ismeretlen hardverekre is könnyen átirat készülhessen.

A Valhalla Game Studios igazi, jól skálázható, bővíthető engine-t tesz le az asztalra, állítja Itagaki:

"A fejlesztés során elsődleges szempont volt, hogy a játékot könnyen portolhassuk az eddig még ismeretlen hardverekre is. Pontosabban a technológia különböző elemei jól skálázhatóak."

Itt már elszaladt a riporter alatt a ló, rá is kérdezett, hogy szerinte a PSP 2, vagy a Nintendo Wii 2 elképzelhető-e a jövőben, Itagaki pedig sötét napszemüvege mögül rezzenéstelen arccal válaszolta ezt:

"Bár nem tudom pontosan, mert erről semmi információm nincs, elképzelhető, hogy a Nintendo kiad egy erősebb konzolt."

A 2012-2013-ban érkező Devil's Third megjelenése olyan távoli, hogy sanszos, a Nintendo addig nyugdíjba küldi első generációs Wii-jét, de ami a legfontosabb, a Devil's Third tuti multiplatform címként híresülhet el.

9.
9.
faint13
8# a Wii máshogy szórakoztat mint egy ps3 vagy xbox360, ez tény. A wii egy családi konzol, én is nagyon imádok elhülyülni a haverokkal vele. De azért ps3-on se utolsó nyomni... a GOW 3. részénél végig ködült tekintettel a tv-t nyalogatva élveszkedtem a látványvilág nyújtotta csodákban.
8.
8.
TEEBEEX360
#7: Figy.Én nem azt írtam hogy egyáltalán,hanem hogy nem igazán lehet elmondani róluk.Szórakoztatnak ők is de nem annyira mint egy wii.És ezt asszem nem is kell elmagyaráznom hogy miért.
7.
7.
K/G.
#4: Jah, azokkal nem szórakoztató a játék. Én is csak azért ülök eléjük, mert muszáj. Ez van, napi robot, szar az élet.....
6.
6.
nero66
Nah boccs mindenkitől már elolvastam és tudom mért ez a cím, csak azért kérdeztem rá egyből mert nekem van wii-m és megijedtem h már wii 2 is van...xD Na mind1 a lényeg h mostmár értem és mégegyszer bocs.:D
5.
5.
nero66
mien wii 2-ről van szó?? O.o Mért 2??? Már olyan is van???
4.
4.
TEEBEEX360
#3: Hagyd.Nem érdemes egy fanboyyal vitázni.

Egyébként meg sztem biztos lesz erősebb konzolja a nintendonak hanem wii 2 néven de biztos lesz.Sztem a wii egy nagyon jó konzol.Nagyon szórakoztató.Amit nem igazán lehet elmondani egy x360-ról vagy egy ps3-ról.
3.
3.
faint13
2# ne röhögtess. A move lényegébe ugyan azt tudja mint a wii (najó pontosabb és jár világító gumilabda a tetejéhez) de azért belegondoltál hány év külömbség van a 2 között?
2.
2.
lukaka
de a movehoz képest szar
1.
1.
Top Secret
Nem tudom mit tud még a Nintendo kihozni a Wii 2-ből nekem nagyon tetszik a Wii.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...