Itthon is megjelenik a Super Mario All-Stars

Pár hete még irigykedtünk a japánokra, amiért csak ők kapnak a Super Mario All-Stars huszonötödik születésnapi kiadásából, most már azonban nincs mire: a Nintendo bejelentette, hogy decemberben Európában, így többek között nálunk is kapható lesz a gyűjtői csomag.

December 3-án kerül a magyar boltok polcaira a Wii-exkluzív Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition. A különleges kiadásban egy lemezen találhatók meg a NES-re megjelent Super Mario Bros., a Super Mario Bros. 2, a Super Mario Bros. 3 és a Super Mario Bros.: The Lost Levels játékok, emellett egy CD is jár a csomaghoz, amely az elmúlt 25 Mario-játékainak zeneivel kényezteti a rajongókat. A díszdobozban egy könyv is megbújik, amelyben Mario történetéről tudhatnak be többet az érdeklődők.

Huszonöt éve már annak, hogy az első Super Mario játék felbukkant a japánok konzoljain, a köpcös vízvezeték-szerelő azóta töretlen népszerűségnek örvend. A Super Mario Bros.-sorozat mára több, mint 240 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, ez a csomag pedig kiváló lehetőség lehet nosztalgiázásra vagy a hiányzó epizódok bepótlására is.

9 komment - szólj hozzá!