Prototype 2 bejelentés és trailer

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábban Murder Your Makerként ismert projekt valóban a Prototype folytatását takarja, amely 2012-ben fog megjelenni és nem akármilyen történeti felütéssel indít majd. Csekkoljátok az első trailert, mert sok minden kiderül belőle, legalábbis annyi biztosan, hogy okosabbak legyünk tőle!

A sajtó korábban csak Murder Your Makerként emlegette a Prototype folytatását, ugyanis az Activision eleinte csupán egy teaser oldalt lőtt fel a netre, amin ez a felirat szerepelt. Később néhány rövid ízelítőből azután világosan kiderült, hogy a Prototype folytatása van itt terítéken, így tulajdonképpen meg sem lepődtünk, de... azért valamilyen szinten mégis.

A történet ugyanis új főhőst kap, mégpedig Sgt. James Heller személyében, akit katonaként egyetlen feladat vezérel: elpusztítani az előző játék általunk irányított főszereplőjét, Alex Mercert. Szörnyet viszont csak úgy lehet elpusztítani, ha magunk is azzá válunk, szóval a kolléga úgymond megfertőzi magát, és derék alakváltónk keresésére indul.

A grafika láthatóan szépen fejlődött a tavaly megjelent első rész óta, de félő, hogy a 2012-es megjelenésig ezen még kell majd csinosítani.

26.
26.
shuichineko
nekem nagyon bejön ez... ütős a grafikája és a történet is tetszik az 1.et 2x nyomtam végig kíváncsi leszek a 2 mit hoz... az biztos h megveszem :D
25.
25.
csermobil
Ha jól megnézzük a trailert észre vesszük, hogy az új főhősünk a családi fényképeit nézi... Talán a fertőzés elterjedése közben odaveszett a családja és ezért dönt úgy hogy ő is megfertőzteti magát és eltünteti Alex Mercert a Föld színéről(mert őt okolja a fertőzésért és azért mert a családja meghalt). Közbe a katonaság rájön, hogy mutánssá változott és attól tartanak, hogy ő is elveszti a fejét és ha meg is öli Mercert nem tudja magát kontrollálni és a káosz folytatódik ezért őt is ki akarják iktatni!
Én így látom a story-t! :D
23.
23.
Hát, annak ellenére, hogy volt benne potenciál, nekem orbitális nagy csalódás volt a játék. Szóval a kettőt szerintem messze el fogom kerülni, inkább félreteszem a zsét a ME3 gyűjtői kiadására :)))
22.
22.
falselight
úgy tűnik a radical csapatát enyhén megihlette zack hemsey.
21.
21.
mdr88
#19: szerintem ő nem a katonaság parancsára változik izévé :D hanem gondolom az lesz a kezdőlökés, hogy úgy véli mindent azért vesztett el, mert NY-ba kellett jönni Alexet meg a mutánsokat hajkurászni és mivel látja, hogy egyszerű kis emberként semmi esélyük Alex-szel szemben ezért megfertőzi magát. Ez később persze kitudódik és őt is elkezdi majd üldözni a sereg... stb. szerintem :D
20.
20.
McDuff
egyenlőre tiszta 1nek tűnik más karakterrel...nem nagy újdonság...perpill ezt is megunnám sztem 2 óra után.
19.
19.
wildláma
#13: Nem utálunk, de ennyi erővel az AC meg egy PoP majmolás vagy valami ilyesmi érted. Az, meg hogy nem jött be, az meg kinek mi a szája íze, az ellen mi nem tehetünk.
A hír meg király ... csak azt nem fogom érteni, hogy ugyebár az első részben rengeteg mindent meg kellett tudnunk, hogy képben legyünk, magyarán szólva, a katonákat magunkba "olvasztani", a tudósokat szintúgy stb stb. Itt, itt meg akkor mi lesz? Katonák vagyunk, a bajtársakat kell majd ölni vagy mi lesz? Max a Blackwatchosokat, de azok is gyakorlatilag a katonákkal voltak. Meg hogy tevékenykedünk? mikor az 1. részben "szinte" folyamatos történés volt, ezt nehéz lesz beépíteni ugyan abba az idősíkba, és a co-oppal csak az a bja, hogy az idősík. Az 1. részben is kellett volna már akkor.
18.
18.
-OWERLORD-
jól hangzik csak az 1 et kihagytam
17.
17.
vincze1211
A graf tényleg szépült.Bár a 2012 még messze van, de eddig nekem tetszik.
16.
16.
vuliem
#15: Tuti, hogy lesz benne co-op. Az első részbe is akartak betenni, csak nem volt már rá idő.
15.
15.
Mortis
#6: Szerintem is co-op lesz a vége. Nem hagynak ki ilyen ziccert...
14.
14.
vuliem
Jó volt az első rész, a második is tuti vétel.
13.
13.
Barnaby
Hát lehet, engem ezért most nem fogotk szeretni, de nekem az 1 nem nagyon jött be, túlzottan AC majmolásnak tartottam, csak egy (szerintem) rosszabb megközelítésből.. Az viszont tény, ezekkel ezen alappokkal egy nagyon pöpec game-et is össsze lehet hozni, plána ha jó a story. De... Komolyan azt hitték hogy az Eredet zenéje a videóban senkinek sem fog feltűnni?! :)
12.
12.
lutri
szerintem ha meg kell ölni alex-et akkor a játék alapbol ugy fogja őt beállitani hogy mindenki megutálja.olyan infokat fog mondani rola hogy utálják őt az emberek
11.
11.
JcGross
Szerintem Alex biztos nem hal meg. Akkor nem lenne harmadik rész. :)
Amúgy nagyon tetszik a történet. Hozza az első rész szintjét. Egyedül azt sajnálom, hogy így akkor a város nem a szemünk előtt fog megváltozni. Gondolom így a hangsúlyt Alex-re és Heller-re fogják tenni.
9.
9.
lutri
én ha odajutok ugyse fogom tudni megölni alex-et. tulságosan csipem ahoz hogy megöljem...
8.
8.
elite_hun
Mért haverkodnának össze? Elvégre az őrmester csak azért fertőzte meg magát hogy megölje Alexet
7.
7.
robi009
szerintem nemkell majd megölni alexet :D én úgyképzelem el h majd nagyba csatáznak amikor rájönnek h nemis egymás ellenfelei de mind1 :D ez csak az én véleményem de ha meg megkell halnia hát meghal úgyse szeret szegény mutánsként élni :D
6.
6.
Antihero
Mibe, hogy lesz benne coop? a végére biztosan összehaverkodnak.
5.
5.
p.balou
Nem biztos hogy megveszem... Imádtam Alex-et, nem tudnám megölni! Na jó, mégis!:) Imádom a Prototype-t!!
4.
4.
tjames
én szerettem az első részt, úgyhogy ez nálam biztos vétel lesz
2.
2.
lutri
marha jol néz ki.
de egy kérdés ami lehet hogy egy nagyon hülye kérdés lesz. hogy lehet hogy még 2 évet kell várni a játékra mikor a videóban már gameplay-t láttunk.akkor mit kell ezen még olyan sokat fejleszteni?
1.
1.
Top Secret
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...