Trilógiát terveznek az Insane-ből, a film sem kizárt

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 14.
  • Hír
Link másolása
A THQ további részleteket tárt fel Guillermo del Toro hétvégén bejelentett horror-thriller játékából. A rendező a kiadóval közös együttműködésének keretében nem csupán egy játékra korlátozódik a kapcsolat, az Insane-t trilógiának tervezik, sőt a filmadaptáció sem kizárt.

A fejlesztést a Saint Row-játékok készítője, a Volition Games végzi, a trilógia első darabja 2013-ban érkezik. Az Insane "soha nem látott moziélménnyel kecsegtet majd, míg újradefiniálja a történetvezetést a játékok világában". A THQ igéretei bátrak, hiszen maga Del Toro a külső kreatív igazgatója a trilógiának, mely saját moralitásunkra és realitásra vonatkozó érzékeinket teszi próbára. Nagyon jól hangzik.

Ezen túlmenően a THQ és Del Toro az Insane-nel kapcsolatos mindenféle médiatermék kapcsán együtt fog működni, beleértve a cím alapján készülő esetleges film rendezési munkálatait is. Nem biztos még a mozi, de igen nagy rá az esély.

"Guillermo nem csak, hogy egy hihetetlenül tehetséges író és filmrendező, hanem lelkes játékos is, hozzá képest mi csak közepes teljesítményt produkálunk. Biztosak vagyunk benne, hogy egyedülálló vizuális módon alkot meg lenyűgöző kalandokat, pazar játékélményt biztosítva" - mondta Danny Bilson a THQ feje.

Del Toro hozzátette: "Ebben a videojáték-sorozatban azt szeretnénk elérni, hogy a játékosok olyan helyre jussanak el, amelyet eddig még soha nem láttak, minden egyes akció próbára teszi a szóban forgó saját érzékeiket, erkölcseit és realitásérzéküket."

Ha hihetünk a spanyolajkú rendezőnek és a THQ brigádjának, akkor az Insane-trilógia a valóság egyik teljesen új univerzumát nyitja meg előttünk. De még belátható időn belül nem.

4.
4.
Mortis
Az előre tervezett trilógia vagy nagyfokú hozzáértést, jó és innovációs ötleteket jelent vagy minél nagyobb pénzszerzési lehetőséget. Remélem itt az előbbi példa áll fenn.
3.
3.
bledzer
Ezzekkel a szavakkal ugrik ki ágyábol egy hirtelen felköltött marketinges:D
2.
2.
pjoco
Minden marhaságot összehordanak!
1.
1.
zsilvolgyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...