Avatar Kinect bejelentés várható a CES-en?

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 5.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a Consumer Electronics Show elsődleges profilja nem ez, azért egy-két játékos bejelentésre is számíthatunk majd a napokban - a Microsoft részéről legalábbis biztosan: az előzetesen kiszivárgott információk szerint az Avatar Kinect bemutatására készülnek a redmondiak.

A Microsoft itteni idő szerint holnap hajnalban tartja a sajtókonferenciáját, amelyen a pletykák (és az előkészületekről készült kép) szerint bemutatásra kerül az Avatar Kinect is. Hogy miről lehet szó, azt a kép készítője már nem tudta megmondani, azonban a WinRumours csapata okosabb volt: ők meg nem nevezett forrásból úgy értesültek, hogy egy új Xbox Live-on keresztül érkező frissítés lesz ez, amelynek köszönhetően a Kinect-tulajok az avatarjaik segítségével tudnak egymással kommunikálni.

Bár első hallásra a Home jutna eszünkbe, a WinRumours inkább a Nintendo Mii-k számára leválasztott csatornához hasonlítja az Avatar Kinectet: a játékosok a Kinecttel irányíthatják az avatarjaikat, és más felhasználók karaktereinek társaságában játszhatnak a játékokkal és böngészhetik a Live tartalmait.

Ha a kép nem hazudik, a bejelentésről már holnap beszámolhatunk.

4.
4.
givi6
tök jó ...
am, csak a kinectel kapcsolatba, akinek chippelt a gépe
és van kinectje, ne frissítse a játék elején (persze ha netezik a boxon) mert az a állítolag a dashboardot nézi, és kicsapnak a liveről ...
3.
3.
p.balou
Ismét egy hasznos alkalmazás...
1.
1.
kesovary
:) szerintem várható volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...