Xbox Live Arcade Sorozat

Arcade, Gyûjtemény
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Microsoft
Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!

HWSW: Így támadták a PSN-t és az Xbox Live-ot

Bérelhető botnet reklámja volt a karácsonyi konzolos leállás, a Lizard Squad "terméke" meg is vásárolható. A demonstráció fényesen sikerült, felkészült és masszív szolgáltatásokat sikerült kiütni - írja a HWSW.

Elhagyta a Microsoftot az Xbox Live atyja

Újabb veterán hagyta el a Microsoft fedélzetét, ezúttal az Xbox Live és az XNA fejlesztői környezet atyja, Boyd Multerer távozott Redmondból. Tizenhét évet húzott le az Xbox gyártójánál.

Terjeszkedne az Xbox Live-val a Microsoft

A pletykák szerint androidos és iOS-es játékokba is integrálható lesz majd az Xbox Live, illetve annak minden fontosabb funkciója. A Microsoft terveit egy álláshirdetés leplezte le.

Brutális leárazások az Xbox Live-on

A napokban elrajtolt az Xbox 360 Ultimate Games Sale, aminek a keretei között minden nap más játékokat akcióznak le az Xbox Live-on, és vannak olyan leárazások is, amik az egész héten érvényesek.

A World of Warcraftban is kémkedett az NSA?

Lapértesülések szerint az amerikai és a brit kormányzat online játékokon és játékos szolgáltatásokon keresztül is kémkedett, például a World of Warcraftban és az Xbox Live-on is terroristák után kutattak.

Menetrendszerűen estek az Xbox 360-eladások

Közzétette a Microsoft az idei első pénzügyi negyedévének eredményeit: ahogy az várható volt, az Xbox One érkezése előtt menetrendszerűen csökkentek az előző generációs Xbox eladásai.

Ingyenes az Xbox Live a hétvégén

Ha nem vagy Gold-előfizető, akkor is hozzáférhetsz az Xbox Live prémiumszolgáltatásaihoz a hétvégén. A Microsoft ingyenes próbanapokat tart, emellett bejelentette az új Games With Gold-játékot is.

Az Xbox Live-felhasználók 40 százaléka nő

Mai megdöbbentő hírünk egyenesen a Microsofttól származik: a cég belső elemzői szerint az Xbox Live-felhasználók már negyven százaléka a gyengébbik nem képviselőihez tartozik. Igen, majdnem a fele!

Nincs többé Xbox Live Marketplace

Az Xbox Live Marketplace a Games for Windows Live Marketplace-szel ellentétben nem szűnik meg, viszont átnevezték: mostantól Xbox Games Store lesz a piactér hivatalos neve.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Viszlát, Microsoft Pontok!

Megtörtént végre, amire mindenki várt, a Microsoft kivezette az Xbox Live fizetőeszközéül szolgáló Microsoft Pontokat - mostantól valódi pénzt használhatsz minden vásárláshoz.

HWSW: Visszavonul a Microsoft vezérigazgatója

A Microsoft ma bejelentette, Steve Ballmer elnök-vezérigazgató 12 hónapon belül nyugdíjba megy. A sajtóanyag szerint maga döntött erről, de az utódát még megkeresi, ebben Bill Gates is segíti majd a céget.

Mérsékelten nőtt az Xbox-biznisz

A Microsoft is kiadta a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, az Xboxot is magába foglaló divízió mind az utolsó negyedévet, mind a teljes pénzügyi évet tekintve mérsékelten növekedett.

Az MS pontok elvetése után drágábbak a játékok

A megújult Xbox Live-vall végre búcsút mondhatunk a Microsoft Pontoknak, s helyettük valódi pénzért vásárolhatunk tartalmakat - némileg drágábban. Megérte vajon lecserélni a régi rendszert?

Közvetítettük az új Xbox bejelentését

Liveblog - Május 21-én, magyar idő szerint este hét órakor mutatkozik be a Microsoft új masinája. A Gamekapocsnak hála, semmiről sem maradsz le! A stream mellett ne felejts el minket sem rendszeresen frissíteni!

Pletyka: már elkészültek az új Xbox alkatrészei

A legfrissebb híresztelések szerint a megbízott cégek már legyártották a next-gen Xbox hardverelemeit, s már csak az összeszerelés van hátra Kínában. A Microsoft megrendeléséből a gyárak is profitálhatnak.

Xbox Infinity névre hallgat a Microsoft új konzolja?

Már korábban is hallottunk spekulációkat arról, hogy a Durango kódnéven futó masina Xbox Infinityként kerülhet boltokba, és ennek egy újabb névtelen forrás szerint is van valóságalapja.

E3 2013: Megvan a Microsoft-konferencia dátuma

Minden meglepetés nélkül, június 10-én, azaz az idei Electronic Entertainment Expo nulladik napján rendezik meg a Microsoft sajtókonferenciáját, ami vélhetőleg a közeljövő játékai mellett a next-gen Xboxra hegyeződik ki.

Ingyenes lesz a hétvégén az Xbox Live

Ingyenes lesz a hétvégén az Xbox Live Gold-tagsága, ez azt jelenti, hogy három napig mindenki fizetés nélkül multizhat online, és díjmentesen férhetünk hozzá a Goldhoz kötött szolgáltatásokhoz is.

Jó negyedéve volt az Xboxnak

A Microsoft közzétette a harmadik negyedéves pénzügyi eredményeit, amiből kiderül, hogy az Xboxot is magába foglaló Entertainment and Devices divízió kifejezetten szépen teljesített az elmúlt három hónapban.

76 millió eladott darabnál jár az Xbox 360

A Microsoft elhintette, hogy a leköszönő konzolja újabb mérföldkőhöz érkezett az eladásokat tekintve. 2005-ös megjelenése óta 76 millió Xbox 360 talált gazdára, ami mindenképpen elismerésre méltó eredmény.