Bulletstorm - elindult a Skillisode trailersorozat

Link másolása
Új előzetessorozattal kedveskedik a People Can Fly stúdiója a februárban megjelenő Bulletstormra ácsingózó játékosoknak: ezek az egyperces trailerek, amelyekben a legjobb trükkök kerülnek kiválogatásra, garantáltan feldobják majd az ember napját. Csekkoljátok az első epizódot!

Úgy néz ki, hogy nem múlhat el nap újabb Bulletstorm-videó nélkül, így ma sem - bár meg kell, hogy valljam, ezek az egyperces ízelítők mindig bearanyozzák a napomat. Ezúttal az első Skillisode-ot láthatjuk, azaz a legjobb trükkök kerülnek bemutatásra, természetesen a fejlesztőktől megszokott stílusban.

Akik azt hiszik, hogy a Bulletstormban ész nélküli mészárlásról lesz szó, azok nagyot tévednek, mert a pontozás nagyban függ attól, hogy mennyire vagyunk kreatívak ellenségeink életének kioltása során: így például a játék pozitívan pontozza, ha ellenfelünket először egy ágyéklövéssel térdre kényszerítjük, majd egy jól eltalált fejrúgással kivégezzük. Humoros és brutális! Imádom!

4.
4.
p.balou
Annyit hozzáfűznék a hírhez, hogy január 25-én JÖN A DEMÓ!!
3.
3.
Tacskoexe
Remek játék lesz ez, már alig várom :D A reklámkampány pedig dicséretes, nem a CoD szintű agyatlan reklámhalmaz, hanem sok humoros kedvcsináló. Valahogy így kell reklámozni.
2.
2.
shatterhand
a demót már alig várom
mégha a Killz3 miatt nem is veszem meg.
1.
1.
themagott
135 különböző skillshot, az bizony nem lesz egyszerű :) ugy tűnik hogy lesz majd min szórakozni, ezekkel a vidókkal tényleg egyre jobban felcsigáznak :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...