Nintendo 3DS - kimaradnak az achievementek

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 24.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo fejese, Bill Trinen kifejtette, hogy miért marad ki az Xbox 360 achievementjeihez hasonló jutalmazási rendszer a cég konzoljaiból. Jelen állás szerint úgy nézi ki, hogy a 3DS felhozatalában sem kapunk semmilyen extrát, amivel az eredményeinket fitogtathatjuk.

A Nintendo marketingfőnöke elmondta a Kotakunak, hogy a vállalat ugyan nem ellenzi az elért eredmények utáni jutalmazást, de szerintük egy játék szabad felfedezése sokkal életbevágóbb:

"Mi nem ellenezzük az achievementeket, ám amikor a Nintendo designereivel játékokat tervezünk, nem célunk elmondani hogyan kell játszani egy játékot, annak érdekében, hogy valamiféle mítikus jutalmat kapjunk" - mondta Trinen. "Alapjában véve egy játék tevezésénél nem az a fő cél, hogy feltárja magát a játékosok előtt, rontva ezzel a felfedezés örömét."

Elmondása szerint a Nintendo játékai is sokat fejlődtek az elmúlt évek során, például, ha jól teljesítünk egy adott játékban, akkor úgyis valamiféle jutalomban, vagy váratlan meglepetésben részesülünk. Ugyan nincs meghatározva, hogy ölj meg ennyi és ennyi ellenséget, vagy használd ezt a fegyvert, és akkor megkapod a rég áhított acsit, de a jó eredményért való kárpótlás természetesen náluk sem marad el.

"Meglátásom szerint valóban ösztönözni kell mindenkit a fefedezésre."

Ha egy tárgyra rálelünk, biztosan kapunk érte pontot, amitől sokkal jobban érezzük magunkat, mint egy lélektelen acsitól. A Nintendo szerint ez a fajta elgondolás sokkalta meggyőzőbb.

7.
7.
Mortis
Azért vannak meg nélküle, mert a casual játékosokat ez annyira nem érdekli. Ők csak odaülnek és játszanak. Nem érdekli őket pár kép és a mellettük lévő apró dicséret.
6.
6.
NECROSMOKE
Eddig is volt szinte mindenfajta jatekban szpecialis fegyverek vagy elettolto vagy ruha(barmi) vagy ha egy palyan ossze gyujtunk minden ermet vagy ami van abban a bizonyos jatekban,akkor megnyit egy TITKOS palyat(Crash Bandicoot)
En pl.szeretem az acsis-trofeas rendszert.Az,hogy 3DS-bol kimarad az engem q..ra nem izgat.Eddig sem volt a NINTENDO-al tudtom szerint(vagy tevedek?...lehet)de engemet akkor sem erdekel.
5.
5.
hakydakillah
1. itt vagyok még én is :-) Nagyon kevesen maradtunk :-) Összes ismerősöm azzal jön, hogy meg a maximális pontszám ebből-abból...
4.
4.
Apostol360
Sztem meg jók az acsik nem kell ilyen keserű szájízzel beszélni róluk :),van amihez tök érdekes dolgokat kell csinálni (pl a GTA 4 acsik,felfoghatok mini küldiknek :D...)
3.
3.
krami
Ezek az achievementek csak arra jók h leplezzék vele a játék rövidségét. Végig toltál vmit 5 óra alatt, de nincs meg mind akkor persze neki ülsz h meglegyen és akkor máris nem 5 órát ültél előtte hanem mondjuk 10et és azt mondod h húú ez hosszú volt.
Ez csak saját vélemény:)
2.
2.
Hab
Szerintem ezek az achievmentek teljesen feleslegesek. Kit érdekel hogy megöltem-e 1000-et abból, 5000-et meg ebből...
1.
1.
Teuton
Csak én vagyok olyan divatromboló hogy nem hajkurászom az acsikat egy játékban sem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...