Kinectes Fight Nighttal kísérletezik az EA

  • Írta: InGen
  • 2011. február 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha a Kinectről van szó, rögtön azt gondolnánk, hogy az eszközhöz a legtermészetesebb módon illenek a verekedős játékok. Nos, mint azt a Fighters Uncaged példája mutatja, ez bizony nem így van. Ennek ellenére az EA elkezdett kísérletezni egy Fight Night prototípussal, Kinectre.

Az EA Sports egy Fight Night prototípust készített, mellyel a Kinect lehetőségeit térképezik fel a bokszjátékok területén. A hivatalos nyilatkozat szerint egyelőre nem tudni, hogy ebből valaha készül-e majd végleges termék, vagy sem.


Mike Mahar, a Fight Night producere nyilatkozta, hogy habár elsőre nagyon jól hangzik egy kinectes bokszolós játék ötlete, több probléma is akad. Például az, hogy nem valószínű, hogy a játékosok kibírnának, vagy egyáltalán akarnának-e tíz meneten keresztül a TV előtt állni és a levegőt ütögetni.

"Jelenleg a legjobb szimulációs élményt a hagyományos kontrollerrel tudjuk biztosítani" - tette még hozzá Mahar, aki elmondta, hogy ettől függetlenül nem kizárt, hogy egy legalább egy minijáték képében használhatjuk majd a Kinectet. Ezzel viszont az lenne a probléma, hogy szégyellné miatta magát a cég: "Tekintve, hogy mennyire pontosak és robosztusak ezek a mozgásérzékelős eszközök, úgy érzem, lekicsinylően hatna, ha pusztán egy minijátékban használnánk őket, a játékon belül" - fejezte be a producer.

9.
9.
zola2000
Na igen, a wiisportsban is a box volt a legjobb, és már akkor is azt kérdeztem, hogy miért nem csinálják meg rá a fight nightot, most meg ez, nem értem...
8.
8.
hakydakillah
Kinect Sports játékban is kedvencem a box, szóval ennek nagyon örülnék. Hiába tudod, h csak a levegőbe csapkodsz, akkor is azt tiszta erőből teszed, hiába boxolok rendszeresen, mégis a Kinectes boxtól másnap izomlázam volt :-)
7.
7.
adriano28
hehe szétverem majd a házat, azt majd muternak tom azt mondani hogy a kinect a hibás xD
6.
6.
lolman598
a levegőboksz megoldása egyszerű.veszel boxzsákot,berakod ugy h érzékeljen a kamera,és azt püfölöd,nem a levegőt
4.
4.
Apostol360
#3: én csinálnék ilyen kínzást nekik h csak kinectel wowozhatnának :D :Dmire kifulloznak egy karit fogynak 10 kilót :D
3.
3.
adam0527
a sok kövér kocka legalább fogyna egy kicsit
:)
2.
2.
Apostol360
mér unnák meg?x,x,x,x,a,a,a,x,x,x-x-x-a-a,b ez jobb?
1.
1.
Mortis
Teljesen erre kihegyezett program fogyna, de az emberek hamar megunnák a folyamatos levegő bokszot. Ez mellett is jó ötletnek tartom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...