Kinectes Fight Nighttal kísérletezik az EA

Ha a Kinectről van szó, rögtön azt gondolnánk, hogy az eszközhöz a legtermészetesebb módon illenek a verekedős játékok. Nos, mint azt a Fighters Uncaged példája mutatja, ez bizony nem így van. Ennek ellenére az EA elkezdett kísérletezni egy Fight Night prototípussal, Kinectre.

Az EA Sports egy Fight Night prototípust készített, mellyel a Kinect lehetőségeit térképezik fel a bokszjátékok területén. A hivatalos nyilatkozat szerint egyelőre nem tudni, hogy ebből valaha készül-e majd végleges termék, vagy sem.


Mike Mahar, a Fight Night producere nyilatkozta, hogy habár elsőre nagyon jól hangzik egy kinectes bokszolós játék ötlete, több probléma is akad. Például az, hogy nem valószínű, hogy a játékosok kibírnának, vagy egyáltalán akarnának-e tíz meneten keresztül a TV előtt állni és a levegőt ütögetni.

"Jelenleg a legjobb szimulációs élményt a hagyományos kontrollerrel tudjuk biztosítani" - tette még hozzá Mahar, aki elmondta, hogy ettől függetlenül nem kizárt, hogy egy legalább egy minijáték képében használhatjuk majd a Kinectet. Ezzel viszont az lenne a probléma, hogy szégyellné miatta magát a cég: "Tekintve, hogy mennyire pontosak és robosztusak ezek a mozgásérzékelős eszközök, úgy érzem, lekicsinylően hatna, ha pusztán egy minijátékban használnánk őket, a játékon belül" - fejezte be a producer.

9 komment - szólj hozzá!