Filmadaptáción dolgozik a Raven Software

Sűrűsödnek a pletykák a Raven Software körül. Nem elég, hogy a srácokat hírbe hozták a Call of Duty: Modern Warfare 3-mal, de nemrég egy James Bond játék fejlesztését is rájuk akarták verni. Most úgy tűnik, az utóbbi híresztelés igaz lehet, mert a Raven valóban filmadaptáción dolgozik.

Legalábbis erre utal a csapat kreatív igazgatójának LinkedIn profilja, amelyben azt írja: a wisconsini csapat már egy éve és nyolc hónapja dolgozik egy film játékváltozatán. Az adaptáció műfaja akció-kaland lesz, és a harmadik generációs Unreal Engine-t fogja használni, ő pedig személyesen a pályadizájnért felel.

Az Activision és a Raven sem jelentett be eddig semmit, ugyanakkor nem lenne meglepő, ha végül valóban elkészítenék a korábban pletykált James Bond játékot, amelyben várhatóan sokkal több lopakodás lesz, mint az eddigi részekben. Persze lehet szó más filmről is, elvégre az Activision számos cím jogait tudhatja magáénak - egyedül a Pókember-szériát zárhatjuk ki, mert azt a Beenox viszi tovább egyedül.

A Raven számos adaptációt letett már az asztalra, ők készítették az X-Men: Ultimate Alliance és az X-Men Origins: Wolverine játékokat is, legutóbb pedig a Singularity című FPS-sel rukkoltak elő. A pletykák szerint az Infinity Ward és a Sledgehammer Games mellett a csapat is közreműködik majd a Call of Duty: Modern Warfare 3 munkálatainál.

4 komment - szólj hozzá!