Búcsúzunk a Bizarre Creations-től

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 19.
  • Videó
Link másolása
A Project Gotham Racing fejlesztői a közelmúltban hivatalosan is lehúzták a rolót, tegnap egy megható videó került fel a netre, ahol egy együtt érző rajongó, Eamon Urtone búcsúzik a játékiparban 17 éve jeleskedő stúdiótól. Most tényleg egy olyan csapatot nyírtak ki, ami nem érdemelte meg.

A cég 1994-ben alakult, s már tavaly november óta hallani lehetett pletykákat, hogy az Activision a bezárása mellett dönt, elsősorban a gyér eladásokra hivatkozva. Akkor azt ígérték, mindent megtesznek annak érdekében, hogy megtartsák a csapatot, de a sors másképp gondolta. A múlt hónapban az eladás is szóba került, de nem sikerült a Blur fejlesztői számára vevőt találni.

A runcorni székhelyű csapat legismertebb címe a Project Gotham Racing-széria volt, Xboxon remek arcade autóversenyként vonult be a történelembe, de nekik köszönhetjük a Geometry Warst és számos multiplatform címet is, mint a The Club és a Blur. Legutóbbi fejlesztésük, a James Bond 007: Blood Stone igen kellemes darab, ideális búcsú volt a srácok részéről.

Kedves Bizarre, emléked örökké bennünk él majd!

13.
13.
gerzson 15
sajnálom bár a pgr 4 nem volt annyira rossz sokat játszottam vele anno
12.
12.
Samu
Hát ezt én sem értem,tényleg van pár olyan kiadó aminek kevésbé lenne létjogosultsága mint a Bizzarre-nek!Érdekes,hogy az MS sem kapkod,hogy megmentsen egy olyan csapatot aki egykor csinált egy két jó címet nekik is...Látszik,hogy a pénz beszél.
Jól sikerült kis szomorú hangulatú videó...
11.
11.
gucho
xbox 360-on a PGR volt az első játékom
10.
10.
Shadowkiller
Ez rossz hír! Imádom több játékukat is!
Remélem "Respawn"olnak... :)
8.
8.
The Lone Drow
#4: Egyet értek teljes mértékben. A PGR 4 nagyon jó játék volt, imádtam benne motorozni..
7.
7.
bezzeg ha cod-ot gyártottak volna. mr kotick már biztos kigondolta előre a szériát vagy 50 évre. :D
szánalom, meg azok is szánalmasak akik ezt éltetik.
most legalább láthatják hogy mi az ára az új codnak. meg hogy mi is kell ahhoz, hogy az aktuális kedvenc éves szinten 2x ki legyen adva egy új bőrben.
ok és okozat, hehe
6.
6.
abydos
Aki egyszer az Activisionnal szerződik, az nem is várhat mást. Ha egy játék fejlesztésére 5 dollárnál többet kérnek a fejlesztők, az Activision az egész stúdiót azonnal bezáratja, mert "nem éri meg"... -.-
5.
5.
felegyi
"Sokan élnek akik meghalhatnának És sokan haltak meg akik élhetnének."
4.
4.
hakydakillah
Rohadt igazságtalanság!! Tele a piac szar cégekkel,erre rá egy ilyen remek csapatot zárnak be,akiknek szinte egy játéka se kapott 8 pontnál kevesebbet:-( PGR4 a kedvenc jatekom,vártam a folytatást:-(
3.
3.
Game Fan
Azért mondjuk meg őszintén vannak sokkal "rosszabb" stúdiók is amik még mindig élnek...
2.
2.
vergil14
uristen hagyjátok már abbba a sony tol is 2 ten elpártoltak ezek meg mitomén micsinálnak hát a végén majd magunknak gyárthassuk a jatekokat:):):):):)
1.
1.
Sarkadi
Volt egy-két jobb cimük,de számomra nem volt maradandó egy játékuk sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...