GDC 2011: Shadows of the Damned júniusban

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Grasshopper Manufacture a Twitter-csatornáján jelentette be, hogy júniusban jelenik meg Suda 51 és Shinji Mikami legújabb közös projektje, a Shadows of the Damned. A játékot várhatóan a GDC-n is bemutatják majd, így minden bizonnyal több információit is megtudhatunk a projektről.

A Shadows of the Damned mögött igazi sztárgárda áll: a játék Goichi Suda, ismertebb nevén Suda 51 és a Resident Evil kapcsán ismert Shinji Mikami ötlete nyomán készül, míg a kiadásért az Electronic Arts felel, a zenei aláfestést pedig a silent hilles Akira Yamaoka írja majd. Az akciójátékot 2008-ban jelentette be először az EA, de csak tavaly mutattak belőle érdemleges látnivalókat.

A kiadó a GDC-re is elhozza a PS3-ra és Xbox 360-ra készülő játékot, ezért egyáltalán nem véletlen, hogy a Grasshopper ezekre a napokra időzítette a Shadows of the Damned végleges megjelenési dátumának leleplezését. A hivatalos Twitter-csatornájuk szerint a cím június 7-én kerül majd boltokba (ekkor éppen az E3 közepén leszünk), igaz, várhatóan Európában lehet pár nap késésre számítani.

Sűrű program vár a Grasshopperre egyébként, hiszen a csapat a napokban azt is megerősítette: március 30-án sajtóbulit tart Japánban, ahol bejelentik legújabb játékukat. Az eseményt élőben lehet majd követni a UStreamen keresztül.

1.
1.
mark825
A trailer-jét láttam még talán fél éve igen komoly volt.De azt nem hittem hogy nyáron lehet vele tolni igen várom:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...