Bejelentették a Pro Evolution Soccer 2012-t

A Konami - minden meglepetés nélkül - leleplezte futballszimulátoruk legújabb darabját, amely remélhetőleg visszaállítja majd a frencsájz jó hírnevét, ha már tavaly ez nem sikerült. Ezen felül jelentősen megreformált mesterséges intelligenciára és új licencekre számíthatunk ősszel.

Bár nyilvánvaló tényként kezeltük eddig is PES 12 készültét, a Konami csak tegnap jelentette be formálisan az idei epizódot. Jelentősen átdolgozták a korábban ostorozott mesterséges intelligenciát, és a játék ezúttal is megkaparintotta az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Euroliga kizárlólagos jogait. A japánok elmondása szerint az élmény közelíteni fog ahhoz, amikor egy igazi csapat részei vagyunk.

 

Valóban reális, magával ragadó és tökéletesen játszható formában képzelik el a PES 12-t, ahol a cél az, hogy a TV-ben látott mérkőzéshez hasonló élményt nyújtson a játék. A Seabass és a tokiói csapat végzi a fejlesztést, melynek lényege a legfelsőbb színtű labdarúgás visszaadása. A támadó játék a legfőbb sarokköve a címnek, ahol maga a játékos diktálja a tempót, szorosan összedolgozva a védőkkel. Jelentősen kiterjesztik a szögleteknél előforduló tolakodást, feszesebb, pontosabb ütközésekre számíthatunk.

 

A hír mellé képek és videó is járnak. A Pro Evolution Soccer 2012 ősszel érkezik PS3-ra, Xbox 360-ra, PC-re, Wii-re és hordozható konzolokra.

20 komment - szólj hozzá!