Idén nem csinál NHL-játékot a 2K Sports

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 25.
  • Gyászhír
Link másolása
A 2K Sports a Take-Two pénzügyi helyzetjelentése során jelentette be, hogy idén nem csinál NHL-játékot. Bár ezt már nem említették meg, de ez egyértelműen azt jelenti: a 2011-es évben átengedik a teret az EA Sportsnak, az egyedüli hokis játék az NHL 12 lesz az év folyamán.

A 2K Sports tavaly ősszel örülhetett, mint majom a farkának: az EA Sports hosszas kínlódás után bejelentette, hogy mégsem adja ki az NBA Elite 11-et, csak a kód egy részét fogja megtartani, mert az jó lesz jövőre is. A 2K hatalmasat kaszált a bejelentésen, az egyébként is jobbnak tartott játékából 5 millió darabot vittek haza, ami fontos mérföldő volt a kiadó történelmében.

Az NHL-sorozatával viszont már akkor sem stimmelt valami: az egyébként multiplatform cím már csak Nintendo Wii-re és mobil platformokra jelent meg tavaly, a hokis játékai pedig rendre rosszabbul sikerültek, mint a rivális kiadóé.

Ezúttal tehát a 2K Sportson volt a sor: a cég bejelentette, hogy idén nem lesz új NHL, azaz NHL 2K12-t nem, csak NHL 12-t kereshetünk majd a boltok polcain. A kiadó külön megerősítette, hogy ez nem csak a HD-konzolokra, hanem a Wii-re is vonatkozik, vagyis tőlük semmilyen formában nem várható NHL az idei év folyamán. Hogy lesz-e visszatérés jövőre? Azt már nem árulták el.

5.
5.
Giggsy
Kár, de amíg nem arról szól egy cikk, hogy az NBA 2k széria is pihenni tér addig nincs gáz.
4.
4.
waynerooney108
#3: Legalább egy fokkal jobb lesz majd a következő. Hátha fejlődnek egy kicsit...
Vagy.... nem...
3.
3.
Mortis
Milyen kedves gesztus...Vajon milyen erkölcstelen, pénzhajhász ok húzódik a háttérben?
2.
2.
1.
1.
shatterhand
utoljára a 2k5 volt ami még jó volt
azóta lejtőn van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...