E3 2011: Révbe ér a kinectes Star Wars játék?

A Microsoft végre hivatalosan is felfedheti azt a Star Wars Kinect címét, melyet már mindenki nagy izgalommal várt a tavalyi expón bemutatott nyúlfarknyi videó után. A mozgásérzékelős technológia segítségével egy jedit irányíthatunk benne, lekövetett mozdulatainkkal suhinthatunk a fénykarddal.

A játék első videója még a tavalyi expón hergelte a kedélyeket, sokan az egyik legéletképesebb kinectes címként tekintettek rá, ám azóta szinte semmilyen újabb információ nem látott napvilágot belőle. A jelek szerint ennek vége, a bővebb lepellerántásra az idei Microsoft konferencián kerülhet sor. A Spike TV műsorvezetője, Geoff Keighley szerint a június 6-án sorra kerülő satótájékoztatón az egyik legbiztosabb bemutató lehet a kinectes Star Wars cím.

Mindenre Twitter-üzenet formájában hívta fel a figyelmet, így a terveknek megfelelően a Spike TV élőben közvetíti az eseményt, és egyben a konferencia hivatalos livestreamje is lesz. A korábbi pletykák arról szóltak, hogy jelen darab még az idei karácsony szezon egyik nagyágyúja lehet, hiszen hardcore játékosoknak szállít igazi Kinect játékot, de erről vélhetőleg az E3-on fognak biztosat mondani - június 7-9. között, természetesen.

12 komment - szólj hozzá!