Kinect Star Wars

Xbox 360

Akció, Star Wars
Kiadó: Microsoft Game Studios, Fejlesztő: Terminal Reality
Kinectes Star Wars-játék fénykarddal és Darth Vaderrel. Vajon megüti az ingerküszöbünket?
Értékelés: 6.0

Bezártak a BloodRayne fejlesztői?

Bár hivatalos bejelentést még nem kaptunk, úgy hírlik, tizenkilenc év működés után lehúzta a rolót a Terminal Reality. Ami nem meglepő mondjuk, mert a csapat elmúlt néhány éve borzasztó volt.

Az EA készíti az új Star Wars-játékokat

Az EA bejelentette, hogy több évre szóló szerződést kötött a Disneyvel, így addig ő készíti és adja ki a Star Wars frencsájzhoz tartozó játékokat. A BioWare-től és a DICE-tól várhatunk majd multiplatform címeket.

Nem lesz több magyar játékeladási toplista

A hazai játékeladások toplistájának szerkesztői bejelentették, hogy 2013-tól már nem szolgálnak heti összesítésekkel a magyarországi játékértékesítésekről. A 2012-es évösszegző listával búcsúztak.

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nincsenek meglepetések a hazai játékeladási toplistán, a mostani felállás kísértetiesen hasonlít a múlt hetire, ahol szintén a Max Payne 3 vezetett. Különösebb fordulatokkal már nem is kell számolni, az uborkaszezonban nem érkezik majd olyan cím, ami keresztbe tehetne az ilyen nagyágyúknak.

Az élen nyitott itthon a Max Payne 3

Megjelenése után azonnal az élen nyitott a Max Payne 3 a hazai játékeladási toplistán. Úgy tűnik, a magyar játékosok körében is keresett volt Max legújabb akciója, a játék még az olyan anyagokkal is könnyedén végzett, mint a Ghost Recon: Future Soldier vagy az UEFA Euro 2012.

Élen nyitott itthon az új Ghost Recon

Bár hétfőn szoktunk jelentkezni a heti toplistával, az E3 miatt kivételt teszünk, letudjuk a kötelező rovatot már most, hogy holnap ismét a kiállításra koncentrálhassunk. A legutóbbi játékeladási listát a Ghost Recon: Future Soldier vezeti, a játék remekül szerepelt a magyar játékosoknál.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Diablo III még mindig vezet, s bár az eladási darabszámokat nem ismerjük, a magyar értékesítések tendencia alapján láthatóan a nemzetközi sikereknek feleltethetők meg. A toplista többi részén nem történtek túl nagy változások, meglepetések nincsenek, csak a jól ismert sikercímek.

Az élen nyitott itthon a Diablo III

Valószínűleg egy percig sem gondolta senki, hogy a Diablo III nem arat fényes sikert itthon, a játék jött, látott és tarolt, azonnal a játékeladási toplista élén nyitott, miközben a múltkori első helyezettünk, a TERA egy huszárvágással sereghajtóvá vált. Ő zúgott a legnagyobbat a héten.

A TERA vezeti a hazai játékeladási toplistát

A TERA jött, látott és letarolta a hazai játékeladási toplistát, olyan neveket utasított a háta mögé, mint a Battlefield harmadik része vagy a World of Warcraft előrendelői kártya. Valószínűleg nem kell különösebben ragozni, hogy ez csak keveseknek sikerül, hiszen a többi dobogósnak szinte bérelt helye van a toplistán...

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az élen nyitott itthon az Xbox 360-as The Witcher 2: Assassins of Kings, s bár a játék PC-s változata eddig is a húsosfazék környékén maradt, a konzolos bővített kiadás megjelenése után azonnal az élre repült a cím. A dobogó második fokán a Kinect Star Wars áll, őt a Battlefield 3 követi.

Élen nyitott itthon a Kinect Star Wars

Jól sikerült a Kinect Star Wars rajtja Magyarországon is, a játék kapásból az élen nyitott a legfrissebb játékeladási toplistán. Hiába: a Microsoft által előretolt anyag minden infantilis ötlet ellenére az egyik, ha nem a leginkább várt program a mozgásérzékelős kamerához.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lesz érdekes megjelenés a héten, persze az ínyencek megtalálhatják majd a számításukat most is - igaz, őket eddig sem kellett félteni. Lesz Kinect Star Warsunk, PS3-as I Am Alive-unk, és a Tropico negyedik része is a modern idők felé veszi az irányt. Izgalmas, ugye?

Kinect Star Wars launch party, ma este!

Tudjuk, későn szólunk, így jött össze, de ha gyorsan összekapjátok magatokat, még odaérhettek a Gameshopba, ahol a Microsoft közreműködésével Kinect Star Wars launch partyt szerveznek a srácok. A buli folyamán akciósan vehetitek meg a játékot, kaphattok ajándékot, és találkozhattok Darth Vaderrel is.

Itt a Kinect Star Wars launch trailere

Ha a fater a melóhelyen képzeli azt, hogy ő Yoda mester, Te pedig a gördeszkán ülve játszod azt, hogy fogatversenyen vívsz vérre menő harcot Sebulbával, akkor a Kinect Star Wars a Neked való játék - legalábbis az új launch trailer szerint, ami a jövő megjelenést hivatott beharangozni.

Kinect Star Wars - a Sith nagyurak is ropják

Ha eddig azt hitted, mindent láttál már a Kinect Star Warsból, és köszönöd szépen, de bigott rajongóként nem kérsz belőle, megkérünk, hogy vess rá egy pillantást újra. Lesz itt fogathajtó verseny, fénykardozás és persze az "elmaradhatatlan" táncmód, melyre még a Sithek sem mondhatnak nemet.

Kinect Star Wars - táncoló birodalmi katonák

Vajon a Star Wars-frencsájzzal jól összeegyeztethetőek a táncjátékok? Jó, a Kinect Star Wars nem pusztán erről szól, lesz fogathajtó verseny is, és nem utolsó sorban fénykardunkkal tudunk adni nyomatékot az akaratunknak - mégis a kezsüel címek egyik legmarkánsabb képviselőjével lesz dolgunk.

Így táncolunk majd a Kinect Star Wars-ban

Az Xbox tizedik szülinapja alkalmából rendezett eseményen, Amszterdamban mutatták be mozgás közben a Kinect Star Wars táncmódját. Talán az egyik leérthetetlenebb játékkal van dolgunk, vagy esetleg számunkra nem jön át a zsenialitás? Leia idomai még mindig szemrevalóak.

Hardcore-rá teszi a Kinectet a Mass Effect 3

Legalábbis a Microsoft úgy gondolja, hogy a BioWare szerepjátéka remek példa arra, miként lehet a hardcore játékokban felhasználni a Kinect nyújtotta lehetőségeket, hiszen a Kinect jelenléte egyáltalán nem tolakodó, viszont nagyon is van értelme a játék világán belül.

Darth Vadert most éppen kislány játssza el

Úgy tűnik, a Microsoft célul tűzte ki, hogy a Kinect Star Wars promókampánya során a lehető legtöbb módon fog hülyét csinálni a világ legkeményebb főgonoszából, Darth Vaderből. A tegnap kiadott trailerben éppen egy kislány utánozza a Nagyurat, látszólag ő is érzi az Erőt, de nagyon.