E3 2011: A Fun Labsszel érkezik az Avatar Kinect

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft képviselője a Joystiq munkatársának elárulta, hogy a már korábban bejelentett Avatar Kinect, a Kinect Fun Labs részeként jelenik meg július folyamán. A hétfői MS konferencián leleplezett Fun Labs a vállalkozó kedvű, kreatív gamerek számára biztosít táptalajt.

A Kinect Fun Labs a kísérletező kedvű fejlesztőknek biztosít lehetőséget arra, hogy megmutassák a világnak azt, amely szerintük hiányzik egy normál játékból. Számtalan kreatív lehetőséget ragadhatnak meg a csomag, a kicsit a LittleBigPlanet 2-re hajazó editor segítségével. Persze annál jóval komolyabb eszközöket kapnak majd.

Az Avatar Kinect segítségével mozgásba hozhatod saját xboxos avatárodat, a saját arcod kifejezéseit láthatod viszont a figurán a szenzor segítségével. Az arcfelismerő rendszer figyelembe veszi a mosolygást, a bólintást, a beszédet és az egyéb grimaszokat.

Mint most kiderült, az Avatar Kinect is részét képezi a Kinect Fun Labsnek, kiadása július folyamán várható, az új szövegküldő rendszerrel egyetemben.

2.
2.
fojesz
#1: A Fun Labs elvileg elérhető már, csak az Avatar Kinect jön később.
1.
1.
Jackie Estacado
Én úgy láttam,hogy már tegnap óta le lehet tölteni ingyen max 800 mb a játék.
Vagy az csak valami demó volt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...