Shadows of the Damned - szárnyasok ellen

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 16.
  • Videó
Link másolása
A kicsit bugyuta nevű Grasshopper Manufacture által fejlesztett horror-TPS lassan megérik a kiadásra, Shinji Mikami új agymenése legalább vagány címnek néz ki, még akkor is, ha innen-onnan összeollózott ötletekkel teli. Hála az égnek, gyomorforgató jelenetekben nem lesz hiány.

Hősünk, Garcia Hotspur egy igazán hatalmas madáremberrel harcol, a főellenségekkel való küzdelem tényleg felér egy kisebb próbatétellel - kérdés, hogy hol van ebben a pszichológiai ráhatás, mint azt a készítők ígérték? Oké, egy delejes japán túlélőhorror van készülőben, de a készítők kicsit bakot lőttek, hiszen úton-útfélen a mészárlást hozzák ki előzetes formájában.

Bízzunk benne, hogy para is lesz rendesen! Megjelenés június 21-én, csak konzolokra!

7.
7.
BloodyDeath
Nekem tetszik. Igaz nem nagy szám, de azért biztos megfogom venni, valami megfogott bene, pedig nem vagyok oda a tulélős cuccokért. De egy biztos, hogy jó sok mindent sikerült össze ollózni. :-P
5.
5.
Garfartix
Komolyan, srácok: a Kung Fu Panda 2-t hogy szidtátok, hogy szar, meg hogy értelmetlen az egész. De azt legalább a gyerekeknek készítették, és akármilyen gáz, azért buli, hogy bunyózol a szobádban, és elvezed, hogy a képernyőn egy panda szétveri az ellent. De ez? Ez mi akar lenni?!
4.
4.
K2 The Highest
Szöcske? Gratulálok a név választásához...
1.
1.
hakydakillah
Miért kell lelőniük a poént? Főleg, ha boss kivégzésről van szó… De tényleg, ezer játékot látok benne, olyanokat mint: Alan Wake, GOW, DMC, Bayonetta :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...