Megjelenés előtti trailert kapott a F.E.A.R. 3

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 18.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten végre boltokba kerül a F.E.A.R. harmadik része, s bár a legújabb játékot nem az eredeti fejlesztők készítik, egy esélyt mindenképpen érdemes lesz megadni a folytatásnak. Point Man és Paxton Fettel vállvetve vívják meg a kedves mama, Alma ellen kialakult konfliktust.

Annak idején szkeptikusan figyeltük a F.E.A.R. 3 alakulását: a fejlesztőváltás miatt eleve aggódtunk, mindezt pedig csak tetézték a gyengécske élőszereplős trailerek. Szerencsére a srácok azóta észhez tértek, azt mutatták meg a játékból, amire a leginkább kíváncsiak voltunk: az új kooperatív lehetőségeket, a két főszereplő eltérő képességeit és az új multiplayer módokat.

A F.E.A.R. 3 jövő héten, június 24-én kerül boltokba PC, PS3 és Xbox 360 platformokon. Addig is álljon itt egy új trailer, amelyik a megjelenést harangozza be!

 

20.
20.
LtK
Hát ebből jó nagy bukás lesz ='D
17.
17.
riolobo
Csak mellékesen jegyezném meg,hogy a második rész a történet szempontjából teljesen semmisnek tekinti az első rész kiegészítőit,szóval mintha nem is léteznének. Na de mi a helyzet a harmadik résszel? (:
16.
16.
giga321
15.
15.
martintoth
#14: Four Rusted Horses. :DDD
14.
14.
adamsfamily
#13: Marilyn Manson-Rusted Horses
13.
13.
giga321
#12: Jah igen mi a zene alatta?
12.
12.
giga321
1 próbát megér de a single részében mind 2 ővel lehet lenni mármint akkor olyan hogy vagyunk Paxonnal és annak a szemszögéből illetve mehetünk Point Man-al is és annak a szemszögéből? Tehát 2 befejezése is lehet vagy!!! Ha az egyikkel megyünk akkor a másik gép és csak segít nekünk nem?
10.
10.
dean winchester
én végigvittem minden részét, az elsőt, a kiegészítőjét, a másik kiegészítőjét (perseus mandate), a másodikat, és annak a kiegészítőjét is. a történet az elején kusza, de minden megvilágosult a játék folyamán nekem :)
7.
7.
drat576
#6: hát ez már nekem is magas, elég sok a logikai gikszer szerintem a storyban, valahogy úgy van, hogy Alma már felnőtt, de mivel gyerekként zárták be és kísérleteztek rajta, ezért ilyen formában is kísért vagy vmi ilyesmi :)
6.
6.
Hubert Cumberdale
Bakker én ezt nem vágom, pedig magyarul játszottam ki az első rész összes részét.. ööö vagy mi. De most az a csúnya néni az Alma?? Én aszittem annak az anyja. De akkor nem is értem az egész sztorit. Na majd minnyá rákeresek valahol.
5.
5.
drat576
#4: ez így van, de Paxon Fattel és Point Man még abból a terhességből származik amikor Alma be volt zárva kb 14 évesen, ha jól emléxem
3.
3.
kivenoko
Megjelenés előtt ki is szivárgott... nem csak trailert kapott...
2.
2.
Ecneb
Kurva jó, csak kár, hogy ez nem FEAR. Másik címmel viszont ütősebb lenne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...