Külsős fejlesztőt is kaphat az Elder Scrolls

  • Írta: InGen
  • 2011. július 19.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis a Bethesda nem zárja ki, hogy a jövőben rajtuk kívül más is fejleszthet majd Elder Scrolls-játékot, ahogy láttuk azt a Fallout 3 és a Fallout: New Vegas viszonylatában. Persze azért az Elder Scrolls mégiscsak a Bethesda saját gyermeke, így igyekeznek vigyázni rá.

A kérdés egyébként pontosan a Fallout: New Vegas miatt merült fel: míg a harmadik részt a Bethesda készítette, addig a New Vegast már kiadták bérmunkába az Obsidian Entertainmentnek. Így a témát nekiszegezték a mostanában igen beszédes kedvében járó Bethasda-főnöknek, Todd Howardnak.


"Egyelőre nem tudom, szeretünk mindent lépésről lépésre csinálni. A New Vegas ebből a szempontból egy egyedi eset volt: kiadóként szerettünk volna valamit csinálni az Obsidiannal közösen, s azt is tudtuk, hogy nekünk a Fallout után az Elder Scrolls jön, nekik pedig éppen volt egy szabad csapatuk" - mondta Howard.

Persze azt is hozzátette, hogy az Obsidiannak már van tapasztalata a Fallout-univerzummal, hiszen többen is dolgoztak az eredeti két részen, még a Black Isle berkein belül. Ezen kívül a Bethesda nagyfőnöke szerint az ötletük is ütős volt, így belementek a dologba. Az Elder Scrollsszal kapcsolatban azonban más a helyzet, hiszen azon más még nem dolgozott: "Szóval nem zárom ki a külsős fejlesztő lehetőségét, de mint általában mindent, ezt is inkább megpróbáljuk házon belül tartani" - fejezbe be Howard.

9.
9.
dzsiádzsó
#8: Majd ha mesterszakácsnak 2000 főre kell főznie átgondolja ezt :)
8.
8.
Extol
Egy mesterszakács sem engedi ki a tutititkos receptet konyhán kívűlre!
7.
7.
Extol
Nane, csak azt ne, jó helyen van Bethnél
6.
6.
Mortis
A mai viszonyok mellett nem csodalkoznek semmin. Szeretem a Bethesda-at, de ezt nem tartom elkepzelhetetlennek toluk sem.
5.
5.
dzsiádzsó
Nem zárjuk ki, és kaphat szó nincs arányban kedves cikkíró!
Amúgy nyilván kapni fog, a következő TES már új generációs konzolokra jön, és kizárt hogy szimplán a Bethesda önerőből összehozza hatályos időn belül, majd valaki csinálja a pálya ezen azon részeit és így tovább, de magot mindig megtartják majd.
4.
4.
Hab
Szerintem se adják másnak az Elder Scrolls-t. Inkább bízzák a fallout 4-et az obsidian-re, a new vegas úgyis jobb lett mint a 3 és ezzel az új motorral jó kis játék lehetne :)
2.
2.
drat576
jaj nehogy már megint az Obsidianre bízzák a káposztát, a TES maradjon csak házon belül
1.
1.
Skyer
Tartsák is házon belül... nehogy elkúrelják az egyik kedvenc játéksorozatom..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...