Letölthető játék lesz a Virtua Fighter 5 új verziója

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Virtua Fighter 5: Final Showdown nem új játék lesz, de természetesen azt sem mondhatjuk, hogy régi: ez a pár évvel ezelőtt megjelent verekedős cím felturbózott változata, finomabb játékmenettel, kibővült tartalommal és persze nyomott árral. A játékot letölthető formában szerezhetjük be.

A Virtua Fighter ötödik része még 2006-ban tűnt fel a japán játéktermekben, a konzolos változatok csak később jelentek meg: a PlayStation 3-as játék 2007 februárjában, az Xbox 360-as pedig októberben, immár online multiplayer-támogatással mutatkozott be. A Final Showdown tulajdonképpen ezeknek a verziók a vérfrissített változata, amit jövő nyáron tölthetünk le a PlayStation Networkről és az Xbox Live-ról.

A Segánál a játékmenetet felturbózták, javítottak az egyensúlyon, finomítottak az animációkon, továbbá új játékmódokat is kapunk. Most már a PS3-as játékban is lesz online multi, a 19 harcos (köztük a Virtua Fighter 3 Taka-Arashija és az újonc Jean Kujo) pedig dinamikus küzdőtereken harcolhatnak: a kerítések és a falak átüthetők, így körönként más-más helyszínen csaphatunk össze. A zöldfülűeknek is kedvez a Final Showdown, a játékban bemutatkozik egy új, egyszerűsített irányítási forma is.

A játék önmagában is futtható lesz, nem szükséges hozzá az eredeti Virtua Fighter 5, viszont úgy néz ki, csak digitális úton szerezhetjük majd be - hogy milyen áron, az még nem derült ki.

6.
6.
drip
#5: dettó :D szólni is akartam :D
5.
5.
Giga0509
Azt hittem Rey Mysterio van a kinti képen :D
4.
4.
Darox
#3: Ameddig virul a konzol üzlet addig sajnos így is marad.
3.
3.
kebi90
Ilyen játék ritkán jön PC-re :/
2.
2.
SSJ Gábriel
Már meg sem lep hogy PC-re ez sem jön...
1.
1.
PcSanyko
Mért nem bírnak új "nyőgés" hangokat kitalálni?Én már a Tekken 3 óta, ezeket a hangokat hallom minden Kínai/Japán verekedős játékban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...